مخدوش کردن هويت بازار تجريش درست نيست

معاون ميراث فرهنگي سازمان استان تهران درگفتگو با ميراث آرياchtn)) ضمن بيان اين مطلب افزود: کاشي‌کاري و نصب کتيبه‌هايي که قرار است توسط سازمان زيباسازي شهرداري در بخش بالاي مغازه‌هاي موجود در بازار تجريش نصب شود يک برداشت سطحي از مقوله هويت‌سازي است.

محمدرضا بيرقي در ادامه خاطرنشان کرد: درحالي که هم اکنون در ميانه‌هاي پروژه بهسازي و مرمت بازار تجريش قرار داريم، چندي پيش مسوولان سازمان زيباسازي پس از تأخير طولاني چندي پيش طرح مورد نظرخود را براي بررسي در شوراي فني استان ارائه دادند.

وي با اشاره به اين که يقيناً پروژه بهسازي و مرمت بازار تجريش بدون اخذ نظر و پيش از انجام بررسي طرح، توسط کارشناسان ميراث فرهنگي استان تهران به پايان خواهد رسيد اظهارداشت: اقداماتي که هم اکنون در بازار تجريش با عنوان پروژه هويت بخشي و بازسازي درحال انجام است به هيچ عنوان با نظرموافق کارشناسان ميراث فرهنگي استان تهران صورت نگرفته است.

وي با بيان اين که مفهوم زيباسازي از ديدگاه کارشناسان سازمان زيباسازي با ديدگاه کارشناسان ميراث فرهنگي کاملاً متفاوت است تصريح کرد: نماهاي آجري و تلفيق آن با فضاهاي قابي شکل، عجيب به نظر مي‌رسد.

به گفته اين مقام مسوول درسازمان ميراث فرهنگي استان تهران: درحالي که مردم از اين منطقه قديمي خاطره‌هاي بسياري دارند، تعويض سيم‌ها و مخدوش کردن هويت بازار تجريش که چندين اثر ثبت شده مانند حسينيه، تکيه کوچک و بزرگ در آن وجود دارد درست نيست.

بيرقي در پايان تأکيد کرد:‌ اگرچه از بناي اوليه امامزاده صالح چيزي باقي نمانده اما نفس امامزاده و قرار داشتن آن در نزديکي بازار، موضوعي است که نبايد از کنار آن بي‌تفاوت بگذريم. /118

انتهای پیام/

کد خبر 1387121815