وي در ادامه گفت: بر اساس مصوبه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مبني بر عدم افزايش نرخها در سال جديد، تورها بايد نرخهاي خود را به وضعيت پيشين باز گردانند.
وي تاکيد کرد: سفر با توجه به شرايط اقتصادي موجود بايد در سبد کالاي خانوار قرار گيرد و لذا بايد شرايطي را فراهم ساخت که همه بتوانند از صنعت گردشگري لذت ببرند.
فرقاني با تاکيد بر اينکه با تورهايي که با نرخهاي فعلي به کار خود ادامه مي دهند، برخورد مي شود، تصريح کرد: انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي در ايام نوروز با مسوولان سازمان ميراث فرهنگي هماهنگ بوده و دفاتر مسافرتي به طور روزانه توسط بازرسان اين انجمن و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مورد بازرسي قرار مي گرفت.
وي ادامه داد: از طرف انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي کشور سه بازرس و از طرف سازمان ميراث فرهنگي نيز يک بازرس سرکشي روزانه از دفاتر خدمات مسافرتي در ايام نوروز را عهده دار بودند.
فرقاني با اشاره به اينکه اين نظارتها مستمر است و پس از ايام نوروز نيز ادامه خواهد يافت، افزود: نحوه گزارش اين تخلفات به اين صورت است که بعد از بازديد مشترک با سازمان، گزارش اصلي و تخلفات توسط سازمان ميراث فرهنگي اعلام مي شود.
وي اضافه کرد: تخلف از نرخهاي مصوب، نداشتن و ناقص بودن پکيج تورها و رعايت نکردن بعضي از آيين نامههاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري بيشترين تخلفات دفاتر مسافرتي در نوروز 88 بوده است.
نايب رئيس شوراي هماهنگي انجمنهاي صنفي دفاتر خدمات مسافرتي کشور عنوان داشت: در انجمن صنفي دفاتر خدمات مسافرتي کميته حقوقي حل اختلاف ايجاد شده است که به رسيدگي به شکايت دفاتر مسافرتي و يا مسافران ميپردازد.
وي در خصوص برنامههاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور در خصوص سفرهاي همگاني اظهار داشت: اين برنامهها از دو بعد کلي و جزيي تشکيل شده است که برنامه کلي را سازمان انجام داده و برنامه جزييتر بر عهده انجمن و دفاتر خدمات مسافرتي است./117
انتهای پیام/