فريدون ميرزا لو ادامه داد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي شناسايي کارگاههاي صنايعدستي را در طول سال 88 در دستور کار خود قرار داده است.
وي با اشاره به اينکه با شناسايي اين کارگاهها با نظارت بر فعاليت آنها نسبت به صدور پروانههاي توليد اقدام ميشود، اظهار داشت: منظور از شناسنامه دار کردن کارگاههاي توليدي همان صدور پروانه توليد براي آنها خواهد بود.
معاون اداره کل حفظ و احياء تصريح کرد: با شناسايي کارگاهها و صدور پروانه توليد براي آنها از سوي معاونتهاي استاني، زمينه مناسب براي انجام حمايتهاي لازم از آنها راحتتر صورت ميگيرد.
ميرزا لو با بيان اينکه اين اقدام در مورد کارگاههاي صنايعدستي در 30 استان کشور انجام ميشود، گفت: به طور متوسط در هر استان 40 کارگاه شناسايي شده و مراحل صدور پروانه توليدي صورت ميگيرد.
وي در ادامه از شناسنامه دار کردن 300 هزار هنرمند و صنعتگر صنايعدستي در طول سال جاري خبر داد و گفت: اين اقدام به معناي صدور کارت شناسايي صنعتگري براي فعالاني است که در خانههايشان مشغول به فعاليت هستند.
فريدون ميرزالو در ادامه اظهار داشت: هنرمندان و صنعتگران خانگي صنايعدستي با داشتن کارت شناسايي ميتوانند از مزاياي مختلفي در سطح استان خود بهرهمند شوند./111
انتهای پیام/