وي با اشاره به اينکه از اين تعداد 103 نفر را دانشجويان زن تشکيل ميدهند، اظهار داشت: 43 نفر ديگر از کساني که در اين رشتهها مشغول به تحصيل هستند جزء دانشجويان مرد هستند.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري اين استان ادامه داد: سفالگري، آزمايشگاه صنايع سراميک، خط توليد سراميک، شيشه، نقاشي ايراني، گرافيک و صنايعدستي اين رشتهها را تشکيل ميدهند.
بيات تصريح کرد: مجموعه آموزش پذيران در رشتههاي مختلف صنايعدستي و در سطوح مختلف در سال 87، دو هزار و 650 نفر بوده است که بخش مهمي از اين تعداد را آموزش در مقطع کوتاه مدت تشکيل ميدهد.
وي با بيان اينکه در اين مدت 2 هزار و 500 نفر از آموزش پذيران صنايعدستي استان در مقطع کوتاه مدت تحت آموزش بودهاند، گفت: آموزش اين تعداد در 14 رشته و در 51 مرکز آموزشي در سطح استان دنبال ميشود.
اسدالله بيات در ادامه اظهار داشت: مرواربافي، گليم بافي، معرق، نقاشي روي شيشه، سفال، رودوزيهاي سنتي، نقره کوبي، منبت، سفالگري، طراحي سنتي، گره چيني، تذهيب، قلمزني روي مس، جاجيم بافي و نگارگري از جمله رشتههاي آموزشي در سال 87 بودهاند.
رييس سازمان ميراث فرهنگي همدان خاطرنشان کرد: از مجموع آموزش پذيران صنايعدستي در اين مدت 805 هنر آموخته موفق به دريافت گواهي مهارت شدهاند و ما بقي تا پايان خردادماه سال جاري دوره آموزشي خود را به پايان ميرسانند./111
انتهای پیام/