وي با اشاره به اينکه از اين مقدار 803 ميليون تومان به تجهيز و راه اندازي بازارچهها اختصاص يافت، اظهار داشت: اين ميزان از اعتبار به منظور تجهيز کارگاهها در بيش از 70 رشته صنايعدستي اختصاص يافت.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت ادامه داد: قرار بود اين اعتبارات در ميان 38 رشته تقسيم شود که با توجه به برنامهريزيهاي انجام شده تصميم گرفتيم اعتبار موجود را در ميان رشتههاي بيشتري تقسيم کنيم.
رحمتي با بيان اينکه انتخاب رشتهها با الويت رشتههاي در حال فراموشي و منسوخ شده انجام شده است، گفت: تصميم گرفتيم با در الويت قرار دادن اين رشتهها زمينههاي لازم را براي احياء و حفظ آنها فراهم کنيم.
وي تصريح کرد: رشتههاي انتخاب شده به منظور تجهيز و راه اندازي کارگاههاي جديد از تمامي استانهاي کشور برگزيده شده است.
مدير کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي در ادامه اظهار داشت: اعتبار تخصيص يافته براي تجهيز کارگاهها در 30 استان کشور بين 170 تا 800 ميليون ريال متغير است.
يحيي رحمتي خاطرنشان کرد: سراميک آذربايجان شرقي، شالبافي اردبيل، کرباسبافي اصفهان، جاجيمبافي ايلام، حکاکي روي نقره تهران، قفلسازي چهارمحال و بختياري، ابريشمبافي خراسان شمالي، مسگري زنجان، سفال هولولچکان سيستان و بلوچستان، چيق بافي کرمانشاه، پلاسبافي گلستان، موج بافي لرستان، چاقوسازي هرمزگان و ترمه يزد از جمله رشتههاي مورد نظر هستند.
وي يادآور شد: مابقي اعتبار دريافتي سوي سازمان ميراث نيز در بخش سرمايهگذاري در توليدات فرهنگي استانهاي مختلف هزينه ميشود./111
انتهای پیام/