وي با اشاره به اينکه تمامي برنامههاي بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي با اعتباري بالغ بر 140 ميليون تومان انجام شده است، اظهار داشت: بخش مهمي از اين اعتبار در بخش آموزش و توسعه و ترويج رشتههاي صنايعدستي هزينه شد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان به کمبود اعتبار به عنوان يکي از مشکلات ديرينه بخش هنرهاي سنتي کشور اشاره کرد و ادامه داد: متأسفانه با توجه به فعاليتهايي که در اين بخش ميتواند انجام شود، ما با کمبود اعتبارات روبرو هستيم.
عابدي تصريح کرد: با وجود مشکلاتي که اين معاونت در بخش اعتبارات با آن روبرو بوده است اما خوشبختانه 90 درصد از برنامهريزيهاي انجام شده در سال گذشته اجرا شد.
وي با بيان اينکه براي سال جاري معاونت هنرهاي سنتي در بخش تخصيص اعتبارات پيشنهاداتي به معاونت برنامهريزي استانداري داده است، گفت: در سالهاي اخير بخش عمدهاي از اعتبارات در بخش آموزش هزينه شده که اميدواريم در سال جاري بتوانيم براي ساير فعاليتها نيز اعتبار لازم را دريافت کنيم.
علي عابدي در ادامه اظهار داشت: پژوهش، تجهيز کارگاهها، ساخت بازي رايانهاي صنايعدستي، کتابچه کودکان، برگزاري آموزش رشتههاي صنايعدستي، برگزاري آموزشهاي کوتاه مدت براي استادان و هنرمندان صنايعدستي و ساخت فيلمهاي صنايعدستي ساير سر فصلهايي است که اعتبار 300 ميليون توماني امسال در آنها پيشبيني شده است./111
انتهای پیام/