بايد اعتبارات خاصي به صنايع دستي اختصاص يابد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، نماينده سميرم در مجلس شوراي اسلامي ضمن بيان اين مطلب گفت: صنايع‌دستي از ظرفيت هاي مهم کشور و يک صنعت بومي است که توانسته براي ما ارزآور باشد ولي متأسفانه به آن توجه زيادي نمي شود.

بهروز جعفري توجه به صنعت کلان کشور را مانع توجه به صنايع دستي خواند و اظهار داشت: بخش قابل توجهي از صنايع دستي مانند گليم ، گبه، قالي توسط عشاير و روستاييان توليد مي شود و در گذشته رونق داشته است اما امروزه به دليل نبود توجه به هنرمندان و مشکلات آن ها کمرنگ شده است.

رئيس فراکسيون عشاير مجلس شوراي اسلامي تداخل کار وزارت‌خانه‌هاي مختلف در رابطه با هنرمندان صنايع دستي را باعث سردرگمي هنرمندان اين حوزه خواند و اظهار داشت: مسائل مربوط به هنرمندان و صنعتگران صنايع¬دستي بايد به صورت کامل در اختيار سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري باشد.

وي تصريح کرد: صنايع دستي ايران بازارهاي خوبي در سطح جهان داشته که به دليل همين مشکلات عديده از دست داده است و ما به جديت مي خواهيم مسائل آن مورد بررسي و علت‌يابي قرار گيرد.

جعفري آموزش را در توسعه صنايع دستي مهم دانست و گفت: هنرمندان بايد به طور مداوم تحت ساماندهي، حمايت هاي معيشتي و رفاهي قرار گيرند که مهم ترين آن بيمه است.

عضو کميسيون فرهنگي خاطر نشان کرد: علت ادغام صنايع‌دستي در گردشگري استفاده از قابليت هاي گردشگري در حوزه صنايع¬دستي است و بايد به اين بخش توجه ويژه شود.

111/


انتهای پیام/

کد خبر 138801273