به گزارش ميراث آريا (chtn)، ايمان عطارزاده با اشاره به شناسايي 990 جوان برتر کشور در 11 محور علمي و دانشگاهي، طلبه و مبلغ، مخترع و مبتکر، کشاورز و روستايي، سرپرست خانواده‌ و گروه‌هاي خاص، کارگر، ورزشکار، فعالان فرهنگي و هنري، کارآفرين، فعالان اجتماعي و شهيد ويژه اظهار کرد: در برش استاني جشنواره حضرت علي اکبر (ع)، در هر محور و از هر استان سه جوان معرفي شدند و طي جشنواره‌هاي استاني با حضور استاندارد، نماينده ولي فقيه در استان و مسوولان دستگاه‌هاي عضو ستاد ساماندهي امور جوانان از 33 جوان منتخب استان تجليل شد.

وي به افزايش محورهاي جشنواره به 12 عنوان در جشنواره ملي اشاره کرد و افزود: در جشنواره ملي حضرت علي اکبر (ع)، جوانان برتر در محور سرپرست خانواده‌ و گروه‌هاي خاص به طور مجزا داوري و معرفي مي‌شوند. داوري جشنواره در چهار مرحله با حضور هيات انتخاب، مديران استاني سازمان ملي جوانان، دستگاه‌هاي متخصص در اين حوزه‌ و اعضاي ستاد ملي ساماندهي امور جوانان انجام شد.

عطار زاده بر نقش دستگاه‌هاي تخصصي در انتخاب جوانان برگزيده محورهاي مختلف جشنواره تاکيد کرد و گفت: از ويژگي‌هاي مهم جشنواره ملي حضرت علي اکبر (ع)، پيش‌بيني معرفي جوانان برتر در بخش‌هايي نظير فعالان اجتماعي و سرپرست خانواده‌ است که در جشنواره‌هاي مشابه، کمتر به آن توجه شده است. علاوه بر اين فراخواني از مراکز صدا و سيما و جرايد در استان‌ها، مبني بر معرفي جوانان حائز رتبه‌هاي برتر در چارچوب آيين‌نامه‌ جشنواره اعلام شد.

دبير جشنواره ملي حضرت علي اکبر (ع) معرفي الگوي جوانان موفق و برتر کشور در سال گذشته با رويکرد هويت بخشي، نشاط افزايي و تقويت روحيه اعتماد به نفس جوانان را از مهم‌ترين اهداف برگزاري اين جشنواره با همکاري شبکه سه سيما و سازمان ملي جوانان اعلام کرد و با اشاره به فعاليت دائمي اين دبيرخانه، گفت: انتخاب جوانان برتر کشور با نگاه رنگين کماني و در همه سطوح از قبيل استاني، شهرستاني، روستاها، دغدغه‌ سازمان ملي جوانان در دولت نهم بوده است. /100


انتهای پیام/

کد خبر 1388012820