محمد آفريده ادامه داد: براي همکاري مناسب هر چه بيشتر بخش صنايعدستي و اين مرکز نيازمند يک نگاه واقعبينانه و ظرفيت سنجي در بخش صنايعدستي هستيم.
وي با بيان اينکه در دوره همکاري معاونت ميراث فرهنگي و مرکز گسترش سيماي مستند و تجربي در سالهاي 81 تا 83 شاهد ساخته شدن سالانه بيش از 300 فيلم براي جشنواره يادگار بوديم، گفت: افزايش توليدات سينمايي و فيلمهاي کوتاه و بلند در بخش صنايعدستي نيز تنها با يک برنامهريزي اصولي و پيشبرد اهداف بر مبناي آن امکانپذير ميشود.
مديرعامل مرکز گسترش سينماي مستند غربي تصريح کرد: در راه اجرا کردن هر گونه اقدام در اين زمينه نيازمند آن هستيم که سازمانهاي عريض و طويل در کنار هم قرار گيرند و راه را براي فعاليتهاي مناسب باز کنند.
آفريده افزود: در زمينه همکاري با معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي مرکز گسترش سينماي مستند و تجربي آمادگي بازکردن پنجرهاي را پيشروي صنايعدستي و هنرهاي سنتي بر روي جشنواره بينالمللي فيلم مستند ايران است.
وي در ادامه اظهار داشت: اين جشنواره حضور کشورهاي مختلف را در کنار خود دارد بنابراين با تأمين بخشي از هزينهها از سوي معاونت و مرکز گسترش سينماي مستند و تجربي، راهکار مناسبي براي حضور موفق صنايعدستي در سينما به عنوان رسانه بود.
محمدآفريده خاطرنشان کرد: همچنين زمينه مناسبي را براي ايجاد يک توافقنامه جهت ساخت 20 تا 30 فيلم حرفهاي فراهم ميکنيم.
وي يادآور شد: براي ساخت اين فيلمهاي حرفهاي بايد بودجه اي از سوي دو طرف تأمين شود و به طور حتم اين اقدام عملي ميشود. /120
انتهای پیام/