وي ادامه داد: 25 کشور عضو و بيش از 100 ميهمان خارجي نيز همراه با سفراي کشورهاي مختلف و مقامات کشوري در اين برنامه حضور خواهند داشت.
وي با اشاره به اينکه همکاري و مساعدت تمامي دستگاههاي اجرايي در هر چه با شکوهتر برگزار شدن اين نشست ضروري به نظر ميرسد، اظهار داشت: سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان خواستار برآورد تقريبي اعتبار مورد نياز براي بررسي و اعلام نظر به معاونت اداري مالي و برنامهريزي استانداري است.
رييس سازمان اين استان تصريح کرد: کشورهاي حاضر در اين نشست که به زودي دعوت ميشوند، از مجمع آسيا و اقيانوسيه هستند که ايران عضوي از آن به شمار ميرود.
بيات با بيان اينکه امسال بر اساس نامگذاري اين نشست موضوعاتي در راستاي برنامهريزيهاي موجود شده است، گفت: توليد زنده رنگ از مواد گياهي توسط استادان رنگرزي برجسته گياهي ايران يکي از اين موضوعات است.
وي در ادامه اظهار داشت: بررسي نقش و رنگهاي گياهي در صنايعدستي و به ويژه زيراندازهايي چون فرش، گليم و گبه، بررسي نقش رنگ گياهي در توليد پارچههاي دستباف سنتي، ارزيابي نقش رنگ در لعاب يا پوشش ظروف صنايعدستي مانند سفال، سراميک و کاشيهاي هفت رنگ مورد توجه خواهد بود.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان با تأکيد بر اهميت نقش رنگ در روانشناسي بازار و تأثير آن بر زيباييهاي معماري سنتي و کاشيکاريهاي ايراني نيز قابل بررسي خواهد بود، افزود: اين موضوعاتي که با توجه به نامگذاري اين نشست در جلسات آينده مورد ارزيابي قرار ميگيرد.
اسدالله بيات يادآور شد: بررسي نقش رنگ در مسير راه ابريشم و همچنين نمادشناسي، نشانهشناسي و سنتشناسي رنگ نيز از ديگر مباحث مورد نظر در اين بخش است./111
انتهای پیام/