کاوش‌ در شکارگاه خسرو آغاز مي‌شود

رئيس هيأت کاوش در شکارگاه طاق بستان در گفتگو با ميراث آريا (chtn) ضمن بيان اين مطلب افزود: شکارگاه خسرو در طاق بستان، شکارگاهي است که ديوارهاي آن مشخص و داراي ارتفاع بوده و در طول سال‌هاي اخير چندين بار مورد بررسي قرار گرفته است.

مهدي رهبر در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به اين که در طاق بستان تصوير يک شکارگاه وجود دارد احتمالال مي‌رود از روي آن نقش برجسته‌ها الگوبرداري شده باشد.

به گفته اين کارشناس ارشد باستان‌شناسي: اين که گفته مي‌شود اين منطقه شکارگاه و محل شکار پادشاهان وقت بوده بعيد به نظر مي‌رسد .

اين پژوهشگر باستان‌شناس معتقد است که اين شکارگاه محل مناسبي براي تمرين شاهزادگان بوده و شاهان وقت نيز به جاي شکار در اين محل براي تفريح و شکار به بيابان‌ها و صحراها مي‌رفته‌اند.

رهبر با اشاره به اين که متأسفانه به دليل ساخت و سازهاي صورت گرفته و تجاوز به حريم شکارگاه طاق بستان بخش اعظمي از اين اثر تاريخي از بين رفته است اظهار داشت: براساس هماهنگي‌هاي صورت گرفته قرار است بخش‌هاي باقي مانده از ديوارهاي باقي مانده را حفاري و کاوش کنيم.

محوطه تاريخي طاق بستان در دامنه کوهي به همين نام و در کنار چشمه اي واقع در شمال شرقي حاشيه کنوني شهر کرمانشاه واقع شده است./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388020311