سيد عليرضا قهاري در ادامه خاطرنشان کرد: با مشارکت بين جمهوري اسلامي ايران و کشورهاي جنوب خليج فارس مي توان براي جهاني خليج فارس اقدام کرد.
به گفته عضو جامعه مهندسان معمار ايران: براساس گزارش ها و شواهد موجود ، کشورهاي حاشيه خليج فارس نيز معترفند که نام خليج فارس در هزاران سال پيش نيز آورده شده به طوري که هم اکنون مدارکي دال بر وجود آثاري از دوره ساساني در موزه کويت به نمايش گذاشته شده است.
اين کارشناس ارشد معماري اضافه کرد: در اين راستا، مسوولان فرهنگي از جمله سازمان ميراث فرهنگي ، درجهت هم گرايي با کشورهاي حاشيه خليج فارس با هدف جلوگيري از تفرقه افکني و ضديت ، نام خليج فارس را تحت هر عنوان مانند ميراث فرهنگي ، طبيعي با معنوي در فهرست آثار ملي و سپس در فهرست ميراث جهاني يونسکو به ثبت برسانند.
قهاري با اشاره به اين که نام خليج فارس و به همراه آن بندر سيراف، در طول تاريخ، به عنوان معبر آبي شناخته شده بود اظهار داشت: بندر سيراف يکي از بنادر تجاري مهم جهان اسلام تا قرن 12 به شمار مي رفته است.
اين مقام مسوول درانجمن مفاخر معماري ايران تاکيد کرد: در زمان امپراطوري هخامنشي و در شمال خليج فارس، دوازده کاخ هخامنشي وجود داشته از سويي ديگر سنگ نوشته خارک نيز بر نام ماندگار خليج فارس دلالت دارد./118
انتهای پیام/