نمايش توليدات حاصل از حجاري سنگ نمک بلورين در سمنان

سيد کمال موسوي،معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان با اعلام خبر فوق به ميراث آريا(chtn) گفت:
نمک تنها يک ماده براي طعم دادن به غذا نبوده و از ارزش بالايي برخوردار است و مي توان از اين ماده در کاربري هاي مختلف استفاده کرد.

وي چراغ‌هاي نمکي را يکي از اين توليدات دانست و گفت:اين چراغ‌ها از يک تکه بلور سنگ نمک تشکيل شده و داراي خاصيت پاک کنند‌گي هواي فضاهاي بسته است که حرارت حاصل از لامپ روشن با عبور از کريستال هاي سنگ نمک مي‌تواند باعث رها شدن ين منفي در هواي اطرافش شود.

موسوي خاطرنشان کرد:با استفاده از اين وسيله کيفيت هواي طبيعي در نقاطي همچون دفترکار، اتاق سرگرمي،اتاق نشيمن،فضاي خالي شومينه‌هاي خاموش در فصول مختلف ايجاد و حفظ مي‌شود.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان سمنان اضافه کرد:از آثار درماني مشهود اين چراغ هاي نمکي مي توان به درمان برخي از ناهنجاري هاي عصبي همچون افسردگي، تسکين سردرد،کمک به بيماران تنفسي،مشکلات گردش خون و يا اثرات آن بر رماتيسم اشاره کرد.

وي با اشاره به وجود معدن نمک ملحه در جنوب سمنان،تصريح کرد: اين معدن انحصارا حاوي نمک هاي بلوريني است که بيننده براي نخستين بار آنها را با بلور نبات اشتباه مي گيرد باعث شده انواع چراغ‌هاي نمکي، شمعدان‌هاي کريستال نمکي، شمعدان هاي پودرنمکي،قطعات کريستال نمک و تنديس هاس نمکي توليد شود که اين آثار براي نخستين بار در نمايشگاه سراسري صنايع دستي و سوغات استان‌هاي کشور که در سمنان برگزار شده به معرض نمايش و فروش در آمده است.

موسوي ادامه داد:نمايش اين توليدات در نمايشگاه سراسري صنايع دستي و سوغات استان هاي کشور استقبال بي‌نظير و گسترده مردم را به دنبال داشته است.

به گفته وي صادرات اين توليدات حاصل از حجاري سنگ نمک بلورين از سوي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان سمنان پيگيري مي‌شود./117

انتهای پیام/

کد خبر 138802096