مطالعات زير آب خليج فارس در دستور کار ميراث فرهنگي قرار گرفت

به گزارش ميراث آريا (chtn)، اسفنديار رحيم مشايي رئيس سازمان ميراث فرهنگي‌، صنايع‌دستي و گردشگري در پنجمين همايش ملي خليج فارس گفت: خليج فارس مانند رگي است که خون ايراني را جاري مي‌کند و پيوند عرضي با ايران دارد .

وي با اشاره به موقعيت‌هاي جغرافيايي خليج فارس تصريح کرد: خليج فارس سومين خليج بزرگ دنياست ، پديده سوم زمين شناسي است و تاريخ آن به 30 ميليون سال قبل بر مي‌گردد .

مشايي تاکيد کرد : خليج فارس يکي از مهمترين مناطق ملي و جهاني است و آثار تاريخي ،فرهنگي بسياري را در خود جاي داده است.

وي ادامه داد: نام خليج فارس تقريبا در تمام آثار جغرافياي جهان وجود دارد و فارس بودن اين خليج به قدري واضح و روشن است که نيازي به اقدامات پژوهشي و تحقيق ندارد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي‌، صنايع‌دستي و گردشگري يادآور شد: تاريخ نگاران ايران باستان خليج فارس را شناخته و در آثار خود به آن تاکيد کرده‌اند.

معاون رئيس جمهور اظهار داشت: طبيعت و تاريخ طولاني خليج فارس در طول ساليان سال بار سنگيني از فرهنگ حمل کرده و تنها يک پديده طبيعي نيست .

مشايي ادامه داد: ما امروز آن را با تمامي اجزا به ثبت ملي رسانديم اما اين بدين معني نيست که تاکنون اقدامي در اين زمينه نشده بود بلکه کارشناسان در خليج فارس در زمينه مسائل زيست محيطي و ساير موارد اقدامات زيادي انجام داده اند .

وي خاطرنشان کرد: کليت خليج فارس به عنوان يک اثر در منظر نگاه جستجو گرانه نسل بيدار نوين به ثبت ملي مي‌رسد و ما اقدامات بسياري را براي شناسايي هر چه بيشتر و بهتر ارزش هاي خليج فارس انجام مي دهيم.
/106

انتهای پیام/

کد خبر 1388021016