حميدرضا خوشدلي در ادامه خاطرنشان کرد: براساس اين بخشنامه ،تمامي ادارات ،موسسه ها ، سازمانها و نهادهاي زيرمجموعه وزارت امور اقتصاد و دارايي موطفند چنانچه اتومبيل نفيس و موزه اي در اختيار دارند فهرست اتومبيل هاي نفيس خود را ابتدا به سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري و سپس به وزارت امور اقتصاد و دارايي ارسال کنند.
به گفته اين مقام مسوول درسازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري : براساس فهرست جمع آوري شده بالغ بر 80 نوع اتومبيل نفيس و موزه اي درکشور وجود دارد که از هر نوع از اين مدل ها تعدادي در اختيار اشخاص حقيقي و حقوقي وجود دارد.
کارشناس مسئول برنامه ريزي در دفتر حفاظت از اموال منقول تاريخي سازمان ميراث فرهنگي اضافه کرد: براساس مصوبه هيأت وزيران،تمامي اتومبيل هايي که جنبه موزه اي داشته و در اختيار سازمان هاي دولتي و نهادهاي انقلابي هستند بايد با رعايت تشريفات قانوني و با توجه به اصل هشتاد و سوم قانون اساسي به منظور نگهداري در موزه ها در اختيار سازمان ميراث فرهنگي قرار گيرند.
خوشدلي ادامه داد: در حال حاضر ليستي ،همراه مکاتبات اين دفتر، به نهادهاي ياد شده ارسال شده که در آن مشخصات و يا حتي مدل هاي ارزشمند اتومبيل هايي که قابليت موزه اي شدن را دارند، در آن ذکر شده است.
به گفته اين کارشناس برنامه ريزي: نهادهاي ياد شده بايد در صورت داشتن هر يک از اين اتومبيل ها ، موارد را به معاونت ميراث فرهنگي اعلام کنند تا مورد بازديد کارشناسان قرار گيرد.
وي با اشاره به تعدادي از اين مدل ها مانند تمامي مدل هاي اتومبيل آبارت و اي- سي اظهارداشت: تمامي مدل هاي اتومبيل آلپاين، آستون مارتين ،آلودي (قبل از 1965) ،ب ام وقبل از 1965،آستين ميني ،آستين هيلي ،اتو بيانکي، بنتلي، بيزاريني، بورگوارد،شورولت، کوروت،کورويو،ديملر،دتوماسو، اي ام و، دکاو، فاسل وگا، جينتا،فريزر-نش،از جمله اين تومبيل هاي نفيس تاريخي به شمار مي آيند./118
انتهای پیام/