وي با بيان اينکه سنگي در دنيا مشابه فيروزه نيشابور شجري وجود ندارد ، اظهار داشت : سنگ فيروزه نيشابور به دليل قدمت تاريخي و ارزش آن منحصر به فرد است، اما تاکنون در خصوص معرفي فيروزه شجري نيشابور به جهانيان کم کاري شده است.
رزم آرا در ادامه ايجاد ارزش افزوده بالا، سپردن اکتشافات کاني ها به دست متخصصان ، حمايت از متخصصان اکتشاف سنگهاي معدني و معرفي پتانسيل ايران در زمينه سنگهاي قيمتي با استفاده از روشهاي تبليغاتي موثر را از راهکارهاي پيش روي دولت در خصوص معرفي آثار هنرمندان ايراني به جهانيان عنوان کرد.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اينکه حدود 107 سال از قدمت سنتز کاني ها مي گذرد تصريح کرد : متاسفانه در ايران معرفي سنتز جواهرات در مقياس تجاري و صنعتي مورد غفلت قرار گرفته و اين براي کشوري که از انرژي هاي پيشرفته همچون انرژي هسته اي و دفاعي برخوردار است نقص بسيار بزرگي محسوب ميشود.
رزم آرا يادآور شد: زماني مي توان اين نقايص را برطرف کرد که امکانات سنتز جواهرات در کشور فراهم شود و اين امر نيز فقط با همکاري بخش خصوصي و دولت در بالا بردن پتانسيل هاي علمي امکان پذير است.
وي با بيان اينکه تراش جواهرات يک کار تخصصي است اذعان داشت: در حال حاضر بيش از دو سوم الماس دنيا در هند تراش داده مي شود که آشنايي صنعتگران ايراني با روشهاي نوين برش مي تواند جاذبه هاي اين مسئله را در دنيا بيشتر کند. /106
انتهای پیام/