وي با اشاره به اينکه در اين بازديدها ديدار از کارگاههاي صنايعدستي اين استان در رأس برنامهها قرار گرفت، اظهار داشت: همچنين از مراکز آموزشي صنايعدستي استان که همگي از سال گذشته به بخش خصوصي واگذار شده است نيز بازديد به عمل آمد.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت ادامه داد: در ديدار از مراکز آموزشي استان توجه به آموزش خود گردان رشتههاي صنايعدستي مورد تأکيد قرار گرفت و نحوه اجرايي شدن اين مهم براي مسئولان صنايعدستي استان تشريح شد.
قاسمي با بيان اينکه همچنين در بازديد از امکانات صنايعدستي استان کردستان از خانه کرد(خانه آصف) که موزه صنايعدستي را خود گنجانده است، نيز ديدار به عمل آمد، گفت: موزه صنايعدستي و مردم شناسي استان کردستان از وجود هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي در توليد انواع محصولات صنايعدستي استان بهره ميبرد.
وي تصريح کرد: با توجه به پتانسيلها و توانمنديهايي که در اين هنرمندان وجود داشت، پيشنهاد ايجاد خانه هنرمندان صنايعدستي استان در اين مکان به رييس سازمان ميراث معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان داده شد.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: کمبود خانه هنرمندان اين استان به عنوان مکاني براي تجمع و حضور هنرمندان و صنعتگران احساس ميشود.
ساسان قاسمي افزود: همچنين در ديدار از توانمنديهاي صنايعدستي استان کردستان، وضعيت هنرمندان صنفهاي مختلف صنايعدستي اين استان نيز مورد توجه قرار گرفت و هنرمندان نازک کاري چوب مشکلات و موانع پيش روي خود را مطرح کردند.
وي همچنين از ديدار با جمعي از صاحبنظران، انديشمندان، استادان دانشگاهي و هنرمندان صنايعدستي در روز گذشته خبر داد و ادامه داد: در اين نشست همکاري و همراهي اين گروه براي حل مشکلات و موانع پيش روي صنايعدستي استان مورد توجه قرار گرفت.
111/
انتهای پیام/