فريبرز دولت آبادي با بيان اين مطلب افزود: اگربه دنبال حفظ ارزشها در فرايند احياء.و بهره برداري از اماکن تاريخي فرهنگي هستيم بايد با زنده نگه داشتن بناهاي تاريخي، زندگي را در اين بناها جاري کنيم.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي در مورد چگونگي شکل گيري صندوق احياء احياء و بهره برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي گفت: در سال 84 بسترهاي قانوني شکل گرفت و در سال 85 نهادي به نام صندوق احياء و بهره برداري از اماکن تاريخي فرهنگي مستقر و فعاليت خود را آغاز کرد البته از بدو تولداين نهاد، تمام نگراني هاي موجود در حوزه احياء در صندوق نيز به وجود آمد.
دبيرهمايش همايش شناخت و معرفي مزيت ها و ظرفيت هاي احياءو بهره برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي هدف از برگزاري اين نشست را معرفي صندوق احياءو بهره برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي دانست و گفت: اين صندوق شکل گرفت تا بتواند هم خود را معرفي کند و هم قابليت ها و طرفيت هاي خود را به خوبي نشان دهد.
وي با اشاره به برگزاري نمايشگاهي که هم زمان با اين نمايش برگزار شده اظهار داشت: نمايشگاهي هم زمان تدارک ديده شد که اهميت آن از برگزاري اين همايش کمتر نيست.
دولت آبادي درمورد همکاري هاي همايش شناخت و معرفي مزيت ها و ظرفيت هاي احياءو بهره برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي با صندوق احياء و بهره برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي گفت: معاونت ميراث فرهنگي در حوزه کارهاي عملي و برگزاري برنامههاي آموزشي با صندوق احياء و بهره برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي همکاري مي کند ضمن اين که همکاريهاي تخصصي ، علمي ، تدوين دستورالعملها و مباني نظري مورد نياز با همکاري صندوق احياءو بهره برداري از اماکن تاريخي و فرهنگي انجام مي شود.
وي با اشاره به اينکه در برگزاري اين همايش فرصت زيادي وجود نداشت گفت: از بهمن ماه تصميم گرفتيم هر چه زودتر اين نشست برگزار شود البته حدود 40 تن از اساتيد دانشگاه و عضو هيأت علمي و چهار نشريه تخصصي نيز در برگزاري اين همايش کمک هاي قابل توجهي به ما ارائه کردند./120
انتهای پیام/