به گزارش ميراث آريا (chtn)وي گفت:از مرداد براي اصلاح آن اقدام کردم ولي تا اسفند ماه به نتيجه نرسيدم تا اين که آقاي پورزرندي(معاون مالي اداري شهرداري تهران) مشکلم را برطرف کرد.

رسول خادم رييس کميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران با اشاره به اين که بهاي اخذ پسماند از توليد کنندگان زباله در سال 86 به تصويب شورا رسيد، گفت: با توجه به دستورالعمل وزارت کشور، اصلاحاتي در اين مصوبه ايجاد شده است.

دانشجو، سخنگوي شوراي شهر در اين مورد گفت: کمال مطلوب در اين مصوبه، دريافت عوارض به ميزان توليد زباله است، اما هيچ وسيله سنجشي براي اين منظور نداريم.

احمد مسجد جامعي رييس کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهر با اشاره به اينکه خانه به دوشي زياد است، گفت: سالانه 3 ميليون نفر از تهران جابجا مي‏شوند و نبايد براي تعيين بهاي پسماند فقط به مجتمع‏هاي شمال شهر توجه داشت.

در اين مصوبه، بعدخانوار شهري تهران 4/3 نفر در نظر گرفته شده و سرانه توليد پسماند در شهر 69/0 کيلوگرم بوده است.

براساس اين مصوبه، بهاي خدمات مديريت پسماند از واحدهاي مسکوني اعم از واحدهاي مسکوني واقع در مجتمع‏هاي مسکوني يا ساير واحدها، به واحدهاي بهره بردار تعلق مي‏گيرد.

در صورت ارائه گواهي مدارک و مستندات عدم بهره برداري از اداره برق منطقه مرتبط با هر واحد مسکوني توسط مالک واحد، به واحد ياد شده بهاي خدمات مديريت پسماند تعلق نخواهد گرفت.

همچنين مودياني که تا پايان هر سال نسبت به پرداخت بهاي خدمات پسماند همان سال اقدام کنند، مشمول ده درصد بخشودگي به عنوانجايزه خوش حسابي خواهند شد.

مهدي چمران رئيس شوراي اسلامي شهر تهران در حال بررسي اين لايحه ميکرفن خود را روشن کرد:قبض بهاي پسماندي که سال گذشته براي من صادر شده بود اشکال داشت.از مرداد براي اصلاح آن اقدام کردم ولي تا اسفند ماه به نتيجه نرسيدم تا اين که آقاي پورزرندي مشکلم را برطرف کرد !

حسين محمد پور زرندي دراين جلسه از تريبون شورا و شايد در پاسخ به انتقاد چمران اعلام کرد: سال گذشته 70 تا 80 درصد وصولي از محل عوارض نوسازي و پسماند داشته ايم در حالي که پيش ازاين حداکثر وصولي در اين بخش 50 درصد بوده است.

وي با اشاره به وجود اشکالاتي در زمينه اجرامديريت پسماند، گفت: برخي از مردم ساکن در مناطق جنوبي از نحوه وصول عوارض پسماند گله مند بوده اند.

پور زرندي گفت: پيش از اين تمام فيش ههاي عوارض پسماند به صورت يکجا توزيع مي شد، ولي با قراردادي که با پست امضا کرده ايم از اين پس، اين فيش ها به صورت منطقه اي توزيع خواهد شد تا بتوان اصلاحات مورد نياز را در آن انجام دهيم.

وي تصريح کرد: با اين روش ديگر تمرکز زدايي نخواهيم کرد و مي توان از طريق مناطق فيش هاي پسماند را اصلاح کرد.

در اين حال احمد مسجد جامعي، رييس کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي شهربه نکته ديگري اشاره کرد و با تاکيد بر اينکه خانه به دوشي زياد است، ياد آور شد: ميزان جايجايي در تهران سالانه 3 ميليون نفر است و نبايد براي تعيين بهاي پسماند فقط به مجتمع‏هاي شمال شهر توجه داشت.

او ادامه داد: شهرداري بايد در قبال خدماتي که به شهروندان مي دهد عوارض دريافت کند ،نه براي خدماتي که نمي دهد.

انتهای پیام/

کد خبر 1388022316