حسين هاتفي فارمد ادامه داد: نمادهاي صنايع دستي مي تواند جايگزين نمادهايي باشند که سنخيت زيادي با فرهنگ و هنر ايراني ندارند.
وي با اشاره به اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي گام هاي اوليه را براي حضور هر چه بيشتر اين بخش در رسانه سينما برداشته است، اظهار داشت: اين معاونت با حضور در بخش اهدا جوايز جشنواره فيلم فجر نخستين حضور خود را جشن گرفت.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي تصريح کرد: بر اساس برنامه ريزي هاي انجام شده سعي داريم در سال 88 حضور قوي تر صنايع دستي را در رسانه داشته باشيم.
هاتفي افزود: به نظر مي رسد با حضور مستمر صنايع دستي در رسانه ها از فراموشي اين رشته ها با وجود پتانسيل هاي بالا در بخش اشتغالزايي و و ارزش بالاي افزوده جلوگيري شود.
معاون سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز با اشاره به پيوند ديرينه هنرهاي سنتي و مدرن گفت: پيوند ميان هنرهاي سنتي و مدرن يکي از انگيزه ها و اهدافي است که معاونت سينمايي با انعقاد اين تفاهم نامه به دنبال آن است.
محمد رضا جعفري جلوه تصريح کرد: هنرهاي جديد و به ويژه سينما برگرفته از همه هنرهاي پيشين است که هنرهاي سنتي و صنايع¬ دستي جزيي از آن به شمار مي رود.
وي در ادامه افزود: انسان ايراني محصول محيط ايراني و اسلامي است که بخش مهمي از اين محيط آميخته به هنرهاي سنتي و صنايع دستي است بنابراين اين بخش را در هيچ برهه تاريخي نمي توان حذف کرد.
معاون سينمايي وزارت ارشاد خاطرنشان کرد: نزديک شدن هر چه بيشتر صنايع دستي و رسانه سينما زمينه ساز يک اقتصاد مولد خواهد بود./111
انتهای پیام/