وي ميزان رشد سرمايه گذاري در بخش گردشگري در اين استان در سال 86 و در مقايسه با سال قبل از آن را نيز 105 درصد اعلام کرد.
دانايي با اشاره به اينکه در سالهاي گذشته استان سمنان به عنوان مقصد گردشگري مطرح نبود گفت: سرمايه گذاري هاي انجام شده و استقبال ازآثار تاريخي و گردشگري اين استان نشانگر اين است که استان سمنان در حال تبديل شدن به مقصد گردشگري است.
وي متوسط ميزان اشغال تخت ها در سال گذشته در اين استان را 75 درصد اعلام کرد و افزود: اين رقم در مقايسه با سال قبل از آن 10 درصد رشد دارد و اين در حالي است که در ايام اوج مسافرت، اين ميزان به 95 درصد مي رسد.
وي با اشاره به افزايش 140 درصدي تعداد بازديدکنندگان از بناهاي تاريخي استان سمنان در سال 87 در مقايسه با سال قبل از آن گفت: بيش از 800 جاذبه تاريخي، طبيعي و توريستي در استان سمنان وجود دارد.
قائم مقام سازمان ميراث فرهنگي، گردشگري و صنايع دستي استان سمنان با اشاره به برنامه 20 ساله کشور براي توسعه بخش گردشگري کشور و تحقق 20 ميليون گردشگر تا پايان برنامه چهارم گفت: اين مهم با ايجاد زيرساختها و شرايط مطلوب براي جذب گردشگر در ايران فراهم مي شود.
دانايي با اشاره به تصويب 23 منطقه نمونه گردشگري در سفر اول هيات دولت و هفت منطقه نمونه گردشگري در سفر دوم گفت: توجه به اين مناطق ،بهترين راهکار براي توسعه گردشگري در اين استان است./106
انتهای پیام/