عمان خواستار استفاده از تجربيات صنايع‌دستي ايران است

به گزارش ميراث آريا(chtn)، رييس سازمان صنايع‌دستي و فني و حرفه‌اي عمان با حضور در معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان ضمن بيان اين مطلب گفت:‌ توانمندي‌هاي ايران در بخش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي شگفت انگيز است.

عايشه بنت خلفان ادامه داد:‌ صنايع‌دستي کشور عمان به دليل تکيه بر در آمدهاي نفتي بسيار ضعيف شده است.

وي با اشاره به اينکه با توجه به اين رويکرد قشر جوان در کشور علاقه کمتري براي ورود در عرصه صنايع‌دستي دارند، اظهار داشت: بر همين اساس در کشور عمان با فراموشي و از ميان رفتن رشته‌هاي صنايع‌دستي روبرو هستيم.

رييس سازمان صنايع‌دستي اين کشور تصريح کرد: ضرورت انتقال تجربيات مرتبط کشور ايران مي‌تواند بخش مهمي از مشکلات ما را حل کند.

عايشه بنت خلفان با بيان اينکه کشور عمان آمادگي برگزاري مسابقات صنايع‌دستي در سطحي وسيع با حضور کشور ايران دارد، گفت: صنايع‌دستي حافظ تاريخ و سنت‌هاي ما است و در همين زمينه سرمايه گذاري کلاني براي خريد تجهيزات و توسعه صنايع‌دستي توسط مقامات کشوري عمان در حال انجام است.

وي در ادامه اظهار داشت:‌ در ابتداي سال جاري يکي از رشته‌‌هاي صنايع‌دستي را وارد بخش آموزش و پرورش کشور کرده و آموزش در اين رشته را در ميان دانش آموزان ترويج کرديم.

اين مقام مسئول افزود: مسئولان کشور عمان در خواست تحصيل دانشجويان عمان را در رشته مختلف هنرهاي سنتي و صنايع‌‌دستي ايران دارند.

عايشه بنت خلفان با تأکيد بر اينکه معرفي رشته‌هاي صنايع‌دستي کشور عمان را در رابطه ميان دو کشور انتظار داريم، گفت: حمايت و همراهي کشور ايران براي رسيدن به اين هدف از طريق آموزش، فعاليت نمايشگاهي، تجارت و روابط مشترک دو کشور اهميت دارد.

وي خاطرنشان کرد: ‌شايسته است براي بهره مندي مفيد تر و وسيع تر از قابليت‌هاي صنايع‌دستي ايران، هنرمندان و مسئولان صنايع‌دستي کشور عمان به ايران سفرهاي بيشتري داشته باشند.

رييس سازمان صنايع‌دستي و فني و حرفه‌اي عمان ياد آور شد: 5 هزار شاغل در بخش صنايع‌دستي در کشور عمان حضور دارند و هر گونه برنامه ريزي براي آن‌ها در اين کشور نيز به حمايت و پشتيباني کشوري چون ايران دارد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388030516