مجيدغفوري افزود: بايد زمينه رقابت ميان فعالان اين بخش فراهم شود بطوريکه سوغات محلي نان برنجي بتواند علاه برحضور پررنگ در بازار داخلي شرايط لازم راجهت عرضه در بازارهاي بين المللي بدست آورد.
وي ادامه داد: مردم کرمانشاه در همه زمينه ها داراي پتانسيل بالقوه اي هستند و در هيچ کجاي دنيا آثار باستاني هم چون آثاري که در استان کرمانشاه وجود دارد ديده نمي شود. کرمانشاه داراي قدمتي ده ها هزار ساله و فرهنگي اصيل است.
غفوري افزود:توجه وحمايت از اين فعاليت بعنوان يک صنعت بايد مورد توجه وحمايت قرار گيرد ودستگاههاي مرتبط نيز در اين زمينه بيشترتلاش کنند تا سوغات محلي بعنوان يکي از ويژگيهاي شاخص آن استان نمود مناسبي پيدا کند.
غفوري تصريح کرد: متاسفانه در حال حاضر آن خودباوري که متناسب با فرهنگ اصيل و عميق ايراني و کرمانشاهي باشد در بين مردم ديده نمي شود، لذا نياز است که ما به اصالت و شناسنامه خود برگرديم که يکي از شاخصه هاي اصالت مردم کرمانشاه داشتن صنايع دستي منحصر به فرد و توليدات خوراکي سنتي هم چون نان برنجي است.
استاندار کرمانشاه گفت: مسئولان مربوطه در اين زمينه بايد تلاش کنند که محصولات منحصر به فرد استان هم چون نان برنجي و روغن حيواني در سراسر کشور و حتي خارج از کشور با نام کرمانشاه عرضه شود.
غفوري تاکيد کرد: مسئولان استان بايد از هر بهانه اي براي مطرح کردن نام کرمانشاه در سطح کشور و بين المل استفاده کنند.
وي با اشاره به اينکه توليدات نان برنجي کرمانشاه بايد به سمت مرغوبيت و مشتري مداري بيشتر حرکت کند، افزود: اصل سنتي بودن نان برنجي نبايد از سوي کارگاه هاي توليدي استان به فراموشي سپرده شود.
رييس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي وگردشگري استان کرمانشاه نيز در اين مراسم گفت:با توجه به توسعه ورونق روز افزون صنعت گردشگري وگسترش فرهنگ سفر،ايجاد امکانات وتامين خواسته هاي مورد نياز گردشگران بايد مورد توجه قرار گيرد بطوريکه در کنار تامين شرايط لازم بمنظور خدمات دهي به مسافران، صنايع وابسته به اين صنعت پويا نيز بعنوان بخشي از خدمات قابل ارائه مورد توجه قرار گيرد.
اسد الله بيرانوند خاطر نشان کرد:شناخت بازار تقاضا وتلاش در جهت ايجاد تنوع و ارتقاءسطح کيفيت متناسب با سليقه و خواست مشتري بايد در اين حرفه دنبال شود تا بتواند در بازارهاي داخلي وخارجي حضور بيشتري پيرا کند.
وي گفت: اين سازمان در راستاي حمايت از صنعتگران هنرهاي سنتي و سوغات محلي با برپايي وحضور در نمايشگاههاي داخلي وبين المللي در تلاش است با معرفي وشناساندن توانمنديها ي اين استان وکشوربه نقطه مطلوب دست يابد.
در ادامه اين جشنواره مجتبي صفايي، رييس اتحاديه نان برنجي پزان استان کرمانشاه، گفت: در حال حاضر 100 واحد پخت نان برنجي با 350 نفر اشتغال مستقيم در سطح استان فعاليت دارند.
وي افزود: خوشبختانه با تلاش هاي صورت گرفته امروز در بين مردم و مسئولين استان اين باور بوجود آمده که نان برنجي براي استان يک مزيت ويژه است.
در پايان اين جشنواره از نصور سالاري، احمدي و مومنعلي جليليان به عنوان پيشکسوتان پخت نان برنجي در کرمانشاه و همچنين عباس صفايي، علي کرم و علي شکرريز به عنوان دارندگان برترين کارگاه هاي پخت نان برنجي در استان با اهدا لوح تقدير و تنديس جشنواره تقدير به عمل آمد./106
انتهای پیام/