پرهيز از اغتشاش بصري در احياي موزه رئيس علي دلواري

به گزارش ميراث آريا(chtn) کارشناس ارشد معماري با بيان اين مطلب افزود:متاسفانه دخل و تصرفات زيادي دردوره هاي مختلف تعمير ومرمت‌هاي قبلي در بنا که متعلق به خاندان رئيس علي دلواري بوده صورت گرفته است.

حامد بدري احمدي در ادامه خاطرنشان کرد: طرح ساماندهي و توسعه اين بنا در سال 1385 در دستور کار سازمان ميراث فرهنگي استان قرار گرفت و فعاليت‌هاي گروه طراحي و اجرا نيز در آن سال آغاز شد.

وي با اشاره به اين‌که آنچه تجربه عيني ما به ما آموخت اين بود که يک تفکر و تصميم طراحي را بايد با دقت نظرتا جزئي ترين تصميم گيري‌هاي طراحي رعايت کرد وبه آن پايبند بود اظهارداشت: به‌طور مثال جزئيات چگونگي اتصال ويترين‌هاي ديواري به ديوار، جزئيات ويترين‌هاي اشياء، جزئيات نورپردازي ، ميزان ساب زدن سنگ هاي کف و غيره را رعايت کرديم.

احمدي با بيان اين که پس ازطراحي فضاي باز که مساحتي نزديک به دو هزارو پانصد مترمربع را دربرداشت گزينه هاي زيادي مطرح شد تصريح کرد: درنهايت تصميم گرفتيم تا به سراغ آشناترين فضاي باز جنوب يعني نخلستان برويم.

وي اضافه کرد:سطح زمين طرح 3سه هزارو 780متر مربع است که از اين سطح 700 متر مربع به فضاي بسته و 2دو هزارو480 متر مربع به فضاي باز اختصاص يافته است

احمدي در پايان تأکيد کرد: به نظرمي‌رسيد، نخلستان با موضوع مبارزات مردم جنوب و مقاومت نيزچندان بيگانه نبوده و ازنگاه معنايي مي توانست همراه فضاي بسته موزه شود./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388031226