وي ميزان اعتبار واگذار شده براي صدور دفترچه درماني براي معلولان را 6 ميليارد و 900 ميليون تومان اعلام کرد.
نظمده با اشاره به اينکه هم اکنون 70 مرکز تربيت شنوايي در سطح کشور وجود دارد، تصريح کرد: ايجاد مراکز تربيت شنوايي در دستور کار اين سازمان قرار گرفته است.
وي در ارتباط با مسکن معلولان نيز عنوان کرد: در دو سال گذشته شاهد بيش از 3 هزار و 300 درصد رشد در اين زمينه بودهايم، به طوري که ميزان واحد مسکوني ساخته و واگذار شده در طول اين دو سال با مجموع چند سال گذشته برابري نميکند.
معاون توانبخشي سازمان بهزيستي افزود: چهار سال گذشته اعتبار کل مسکن براي گروه هدف 187 ميليون تومان بود که در انتهاي سال گذشته به 6 ميليارد و 370 ميليون تومان رسيد که در اين زمينه نيز رشد 3 هزار و 304 درصدي را شاهد بوديم.
نظمده در ادامه به برنامههاي سال جاري اشاره کرد و گفت: ارتقاي فعاليتهاي انجام شده از لحاظ کيفي، مشارکت در هزينه کمک آموزشي دانشآموزان، فراهم کردن هزينه اياب و ذهاب معلولان، حمايت از دانشجوياني که به دانشگاههاي سراسري راه مييابند، توسعه توانمندسازي معلولان و کمک به دستگاههاي مرتبط از جمله برنامههاي در دست اقدام در سال جاري است.
وي ادامه داد: بيش از 90 درصد فعاليتهاي توانبخشي و نگهداري در تمام گروههاي معلولان به بخش خصوصي واگذار شده است.
معاون توانبخشي سازمان بهزيستي گفت: اين مراکز معلولان را به طور شبانهروزي و روزانه پوشش ميدهند و قيمت تمام شده نگهداري معلولان در اين مراکز حدود 33 درصد کمتر از سازمان بهزيستي است.
نظمده از افزايش يارانه براي اين مراکز خبر داد و افزود: سال گذشته افزايش يارانه براي مراکز خصوصي نداشتيم که اميدواريم امسال اين مسئله جبران شود./100
انتهای پیام/