موزه ميراث روستايي گيلان دستاوردهاي بسياري داشته است

به گزارش ميراث آريا (chtn)، طالقاني با اشاره به اينکه موزه ميراث روستايي گيلان، موزه مردمان ساده دل اين استان است، گفت: از زمان آغاز عمليات اجرايي اين پروژه، هر سال يک فاز به بهره‌برداري رسيده و همچنين عمليات اجرايي فاز سوم و چهارم از سال گذشته آغاز شده است.

طالقاني با اشاره به دستاوردهاي اين پروژه گفت: احياي صنايع دستي منسوخ شده، بازسازي حرفه هاي سنتي و ساير مهارت هايي که در حال فراموشي بود از جمله دستاوردهاي اين مجموعه است.

وي با اشاره به اينکه با استفاده از دانش بومي و معماري اقدام به ساخت و ساز در اين مجموعه کرديم، گفت: ساختمان مهمان‌پذير در موزه ميراث روستايي گيلان کمتر از 8 ماه احداث شده است و اين بنا يکي از زيباترين ساختمان‌هاي مجموعه است.

مدير پروژه ميراث روستايي گيلان يادآور شد: بيش از 250 هزار نفر براي نخستين بار از اين مجموعه بازديد کردند که اين موضوع در سطح ملي کم سابقه است.

طالقاني با اشاره به اينکه تا کنون 32 ميليارد ريال براي اين پروژه هزينه شده است، تصريح کرد: اين پروژه در مقايسه با پروژه‌هاي مشابه با اعتبار اندک در حال انجام است.

وي افزود: با اجراي پروژه فوق 100 فرصت شغلي ايجاد شده و بيش از 80 نفر به صورت نيمه وقت و پاره وقت در اين مجموعه مشغول به کار هستند.

طالقاني با اشاره به ايجاد زيرساخت هاي اين موزه گفت: استاندار گيلان قول داده است که 100 ميليون تومان اعتبار براي ايجاد زيرساخت ها در اين مجموعه اختصاص دهد.

مدير پروژه موزه ميراث روستايي گيلان خاطر نشان کرد:فاز 5 و 6 اين مجموعه تا پايان سال 89 تکميل خواهد شد.

وي ادامه داد: در بهار سال 89 سومين کنفرانس بين‌المللي موزه ميراث روستايي گيلان با محوريت ميراث فرهنگي، محيط زيست و توسعه پايدار در مناطق روستايي برگزار مي‌شود.

طالقاني از برگزاري نخستين نمايشگاه عکس مقايسه اي از زندگي روزانه روستاييان استان گيلان با يکي از استان‌هاي فرانسه خبر داد و گفت: اين نمايشگاه در سه مرحله برگزار مي‌شود./117


انتهای پیام/

کد خبر 1388031638