حسين هاتفي فارمد ادامه داد: اختصاص امکان تاريخي براي بازارچه هاي صنايع دستي در طول سال گذشته و امسال از جمله اين امکانات بوده است.
وي با اشاره به اينکه مطالعه بر روي بازارچههاي و شهرکهاي صنايع دستي از سال گذشته آغاز شده است اظهار داشت مطالعه 7 بازارچه به پايان رسيده و مطالعه 23 بازارچه نيز تا پايان تيرماه به اتمام ميرسد.
معاون هنرهاي سنتي کشور تصريح کرد: خوشبختانه جانمايي اين بازارچه ها بسيار مناسب و اغلب در درون مراکز شهرها در نظر گرفته شده است.
هاتفي با بيان اينکه در بخش صادرات نيز دولت مدتهاست تصديگري خود را از بخش توليد، توزيع و صادرات برداشته است گفت: بر خلاف رشد نزولي که در صادرات صنايعدستي در سالهاي گذشته تجربه کردهايم افتخار ميکنيم که با تلاش هاي انجام شده در سال 87 با رشد قابل قبولي روبرو بودهايم.
حسين هاتفي فارمد تصريح کرد: در سال گذشته با اصلاح نرخ پايه صادراتي تعدادي از اقلام صنايعدستي شاهد صادرات بيش از 490 ميليون محصولات صنايع دستي بودهايم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي افزود: در بخش بسته بندي صنايع دستي نيز با وجود 7 هزار سال تاريخ هنري کشور با مشکلات عديدهاي روبرو هستيم.
وي با تاکيد بر اينکه در 6 ماه اول سال مطالعات براي بستهبندي 30 کالاي صنايعدستي تمام ميشود ادامه داد: آمادگي داريم اين طرحها را براي اجرايي شدن در اختيار سرمايهگذاران داخلي قرار دهيم.
وي همچنين از پايان مطالعات ايجاد هزار کيوسک فروش صنايع دستي در کشور خبر داد و افزود: سرمايهگذاران ميتوانند با آغاز همکاري مشترک اين مکانها را در اختيار قرار گيرند.
حسين هاتفي فارمد خاطرنشان کرد: نرخ جوايز صادرات صنايعدستي در سال گذشته با رشد قابل قبولي روبرو شده و از 3 درصد به 5 درصد رشد کرد.
وي افزود: در تلاشيم به منظور تشويق بيشتر صادر کنندگان اين سهم را به 7 درصد افزايش دهيم.
معاون هنرهاي سنتي در پايان به نقش it در رشد هنرهاي سنتي و صنايعدستي اشاره کرد و گفت: امروز جايگاه it به جايي رسيده است که شاهد ايجاد موزه هاي مجازي، آموزش و فروش مجازي هنرهاي سنتي و صنايع دستي هستيم./111
انتهای پیام/