وي با اشاره به اينکه در هفتههاي گذشته نشست مشترکي با حضور معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي و مديران ستادي اين معاونت و مسئولان کانون جهانگردي و اتومبيلراني برگزار شده است، اظهار داشت: اين نشست مشترک زمينه ساز يک همکاري مشترک ميان اين دو بخش به منظور بهره مندي از امکانات طرفين بوده است.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت ادامه داد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي و کانون جهانگردي و اتومبيلراني امکانات مناسبي در اختيار دارند که ميتواند در اختيار هر دو حوزه قرار گيرد.
قاسمي با بيان اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي به عنوان متولي بخش نظارت بر آموزش صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور تلاش ميکند همکاريهاي لازم را در ارتقاء کيفيت آموزش اين رشتهها در مراکز جامع علمي کاربردي پياده کند، گفت: همکاريهاي اين معاونت زمينه ساز افزايش ارتقاء کيفي آموزش صنايعدستي در مقاطع دانشگاهي خواهد بود.
وي در ادامه اظهار داشت: مراکز علمي کاربردي که در حال حاضر رشتههاي صنايعدستي را در مقاطع کارداني و کارشناسي آموزش ميدهند در 11 مرکز لاله جين همدان، سنندج، تهران، اروميه، تبريز، زنجان، اراک، اصفهان، زاهدان، اردبيل و کرمانشاه واقع شدهاند.
مدير کل توسعه و ترويج معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي تصريح کرد: در نشستي که امروز برگزار شد نسبت به موضوعاتي چون انتخاب استادان، برگزاري آزمونها و نظارت بر کارگاههاي آموزشي مراکز علمي کاربردي نيز تصميم گيري شد.
ساسان قاسمي افزود: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي هيچ نفع مالي در موضوع آموزش در سطح علمي کاربرديها ندارد و تنها موضوع با اهميت، آموزش با کيفيت و استاندارد به هنر جويان است.
وي خاطرنشان کرد: با برگزاري اين نشست همکاري ميان معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي و کانون جهانگردي و اتومبيلراني در آموزش عالي رشتههاي صنايعدستي تنگاتنگ ميشود./111
انتهای پیام/