مهدي صحراييان با اشاره به اينکه بر اساس بر آوردهاي انجام شده و با توجه به ارزش افزوده سرشاري که در بخش صنايعدستي داريم نقش صنايعدستي در اقتصاد غير نفتي حائز اهميت است، اظهار داشت: اين در حالي است که توجه به اين بخش در گذشته با پتانسيل آن قابل مقايسه نيست.
وي ادامه داد: تا قبل از فعاليت دولت نهم صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور به دليل نگاه خاص دولت محکوم به زوال بودند.
اين اقتصاد دان با بيان اينکه تصدي گري دولت بر بخش صنايعدستي و هنرهاي سنتي مشکلات زيادي را براي اين عرصه ايجاد کرده بود، گفت: متأسفانه دولت در تمامي مراحل توليد، عرضه و حتي صادرات محصولات صنايعدستي نفوذ کرده و روزنهها را براي ورود بخش خصوصي به طور کامل بسته بود.
صحراييان تصريح کرد: با پيوند بخش صنايعدستي کشور به عرصه سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري هدف بزرگ تبديل شدن صنايعدستي به عنوان رکن پنج اقتصاد کشور در دستور کار قرار گرفت.
عضو شوراي عالي صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور در سالهاي گذشته نگاه مناسب اقتصادي را به اين بخش مورد توجه قرار داده است و اين موضوع زميتههاي لازم را براي پيشرفت صنايعدستي در اقتصاد غير نفتي کشور به همراه داشته است.
اين استاد دانشگاه با بيان اينکه نقش صنايعدستي در اقتصاد غير نفتي تحرک بي نظيري را در ميان هنرمندان به وجود آورده است، گفت: اين تحرک و پويايي نسيم بهار را به خزان عمر صنايعدستي کشور دميد.
مهدي صحراييان افزود: بخش مهمي از رشد صنايعدستي در صادرات غير نفتي کشور متوجه پيشرفتهايي است که در صادرات گردشگري صنايعدستي پديد آمده است.
وي ياد آور شد:خوشبختانه در طول سه سال گذشته شاهد رشد 107 درصدي صادرات گردشگري صنايعدستي در کشور بودهايم./111
انتهای پیام/