وي ادامه داد : وزارت بازرگاني، سازمان حمايت از توليد و مصرف کننده و گمرکات کشور از جمله نهادهاي ذيربطي هستند که ميتوانند به گسترش اين طرح کمک کنند.
تدين افزود: گسترش کارت هوشمند بيماران خاص و جايگزين کردن آن با دفترچه درماني، نيازمند ايجاد \"سرور\" مرکزي در سازمان بيمه خدمات درماني است تا اطلاعات اين دسته از بيماران در آن حفظ شود وزارت ارتباطات و فناوري بايد بستراين اطلاعات را فراهم کند.
وي با اشاره به اجراي طرح پايلوت استفاده از کارت هوشمند به جاي دفترچه درماني در استان سمنان، گسترش اين طرح را منوط به همکاريهاي بينبخشي عنوان کرد و گفت: اين در حاليست که براي اولين بار در کشور، امکان ثبت نسخه الکترونيکي در کارت هوشمند بيماران خاص در استان سمنان فراهم شده است.
رييس گروه ارزيابي خدمات بيمارستاني سازمان بيمه خدمات درماني گفت : بر اساس اين پروژه، نرمافزار نسخه نويسي دررايانه پزشکان بيماران خاص نصب ميشود، به اين ترتيب با ورود کارت هوشمند، پزشک ميتواند نسخه بيمار را در کارت هوشمند وارد کند و پس از آن بيمار با ارائه کارت به داروخانه متولي که داراي دستگاه کارت است، با توجه به سهميه دارويي، داروي خود را دريافت کند.
تدين افزود: با اجراي اين طرح دفترچههاي بيمه بيماران خاص در سراسر کشور حذف و کارت هوشمند جايگزين آن ميشود، خاصيت اين شبکه اين است که نيازي به ارتباط online ندارد و با ورود کارت هوشمند 10 نسخه آخر بيمار قابل رويت است. همچنين پزشکان و داروخانه نيز هر چند روز يک بار ميتوانند به شبکه اصلي کارت هوشمند مرتبط شوند و آخرين اطلاعات، بخشنامهها و قيمت داروها را ملاحظه کنند.
وي خاطر نشان کرد: پروژه مذکوربايد به تدريج و با نصب نرمافزار خاص آن در تمام مطبها، بيمارستانها، مراکز درماني، آْزمايشگاهي و پاراکلينيکي اجرا شود که اين امر نيازمند زمان است./100
انتهای پیام/