اسدالله بيات ادامه داد: بر اساس بر آوردهاي انجام شده و با توجه به زماني که معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور براي پايان طرح مطالعاتي به استانهاي سراسر کشور داده است اين طرح تا پايان تيرماه سال جاري به اتمام ميرسد.
وي با اشاره به اينکه فاز نخست اين طرح شامل مطالعات تئوريک در خصوص بازارچهها و شهرک صنايعدستي استان است، اظهار داشت: شرکت طرف قرداد معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان در گام اول مطالعه اقليمي، جمعيتي و گردشگري استان را در کنار پيشينه و روند تاريخي شهرستانهاي استان و جاذبههاي تاريخي مورد توجه قرار داده است.
رييس سازمان ميراث فرهنگي استان تصريح کرد: جمع بندي منابع و قابليتهاي گردشگري استان، سطح بندي قطبهاي گردشگري، الويتهاي جغرافيايي و توسعه گردشگري، مطالعات اقتصادي و اجتماعي استان نيز مطالعه شده است.
بيات با بيان اينکه وضعيت اشتغال در سطح استان و بررسي صنايعدستي نيز مورد توجه است، گفت: بررسي وضع موجود صنايعدستي همدان و صنايعدستي فعال استان نيز ارزيابي شده است.
وي در ادامه اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان ايجاد 8 بازارچه در شهرستانهاي همدان، نهاوند، ملاير، تويسرکان، کبودر اهنگ و رزن و را در دستور کار خود قرار داده است.
اسدالله بيات افزود: همچنين ايجاد شهرک صنايعدستي در سايت باغ ميوه همدان نيز در کنار ايجاد بازارچههاي صنايعدستي استان مورد توجه است.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ريزيهاي انجام شده با اتمام مراحل مطالعاتي، مراحل اجرايي در دستور کار قرار ميگيرد./111
انتهای پیام/