وي با اشاره به اعتبار در نظر گرفته شده براي از رده خارج کردن خودروهاي شخصي تا پايان سال 1390 افزود: بر اين اساس در سال جاري براي تمامي خودروهاي فرسوده که تا سال 1390 به سن فرسودگي ميرسند تا سقف 15 ميليون ريال در نظر گرفته شده است. همچنين پرداخت کمک بلاعوض به خودروهاي سواري شخصي با سن بيش از 35 سال صرفا تا پايان سال جاري صورت ميگيرد.
وي تصريح کرد: بانک مرکزي موظف شده است تسهيلات اعطايي در قالب خريد خودرو را صرفا به متقاضيان طرح از رده خارج کردن خودروهاي فرسوده اختصاص دهد.
رييس ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور در تشريح تسهيلات بانکي اعطايي براي خودروهاي فرسوده تا پايان سال 1390 گفت: براين اساس براي تاکسيها کمک بلاعوض تا سقف 30 ميليون ريال، تسهيلات بانکي معادل 80 درصد قيمت خودرو تا سقف 70 ميليون ريال و دوره بازپرداخت 60 ماهه، براي وانتها با ظرفيت يک تن و بالاتر کمک بلاعوض تا سقف 10 ميليون ريال، تسهيلات بانکي معادل 80 درصد قيمت خودرو تا سقف 70 ميليون ريال و دوره بازپرداخت 60 ماهه، براي وانتها و وانت بارهاي ظرفيت بالاتر از يک تن کمک بلاعوض تا سقف 20 ميليون ريال، تسهيلات بانکي معادل 80 درصد قيمت خودرو تا سقف 70 ميليون ريال و دوره بازپرداخت 60 ماهه و براي مينيبوسها کمک بلاعوض تا سقف 30 ميليون ريال، تسهيلات بانکي معادل 80 درصد قيمت خودرو تا سقف 200 ميليون ريال و دوره بازپرداخت 72 ماهه در نظر گرفته شده است.
وي افزود: همچنين براي اتوبوسهاي برونشهري کمک بلاعوض تا سقف 100 ميليون ريال، تسهيلات بانکي معادل 80 درصد قيمت خودرو تا سقف 1200 ميليون ريال و دوره بازپرداخت 84 ماهه و کاميونهاي بالاي 17 تن و کشنده کمک بلاعوض تا سقف 50 ميليون ريال، تسهيلات بانکي معادل 80 درصد قيمت خودرو تا سقف 600 ميليون ريال و دوره بازپرداخت 84 ماهه اعطا ميشود.
رييس ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور تصريح کرد: واردکنندگان خودرو، اجزا، قطعات، مواد اوليه، تجهيزات و ساير اقلام مرتبط با صنايع حمل و نقل در صورت ارائه گواهي اسقاط خودرو بجز موتورسيکلت مشروط به استفاده از کمکهاي بلاعوض به ازاي هر دستگاه معادل مبالغ کمک بلاعوض ياد شده از تخفيفات ترجيحي در سود بازرگاني واردات اقلام ياد شده برخوردار ميشوند. همچنين خودروسازان و موتورسيکلتسازان موظفند از ابتداي سال جاري حداقل معادل 30 درصد توليد ماهانه خود گواهي اسقاط به ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت تحويل دهند.
رويانيان با اشاره به اينکه خودروسازان موظفند پس از معرفي ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت نسبت به تحويل خودرو حداکثر ظرف 30 روز کاري اقدام نمايند، گفت: خودروسازان ميتوانند براي پشتوانه اجراي طرح ازرده خارج کردن خودروهاي فرسوده و به منظور تامين منابع، نسبت به فروش اوراق مشارکت بر اساس مقررات مربوط اقدام کنند.
رييس ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور در خصوص مراحل اسقاط خودروهاي فرسوده تصريح کرد: مراجعه مالک خودروي فرسوده به همراه خودرو و مدارک به مراکز اسقاط، کنترل و بررسي صحت و اصالت مدارک و تطبيق آنها با خودرو، دريافت مجوز اسقاط از پايگاه اطلاعاتي ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور، اسقاط در حضور مدير و کارشناس مرکز اسقاط و مالک خودرو و ثبت اسقاط خودرو توسط مراکز اسقاط در پايگاه اطلاعاتي ستاد از مراحل اسقاط خودروهاي فرسوده است./100
انتهای پیام/