يحيي رحمتي ادامه داد: از مدتي پيش در راستاي توزيع عادلانه فرصت هاي شغلي با مشارکت سازمان هاي ذير ربط چون وزارت جهاد کشاورزي، صندوق مهر امام رضا، بهزيستي، کميته امداد امام خميني ستاد هماهنگي مشاغل خانگي در وزارت کار و امور اجتماعي برگزار شد.
وي با اشاره به اينکه بخش عظيمي از توليد کنندگان صنايع دستي را هنرمندان فعال در کارگاه هاي خانگي تشکيل مي دهند، اظهار داشت: در همين زمينه و با توجه به صورت هاي همکاري که در اين ستاد حاصل شده است به دنبال عقد تفاهم نامه همکاري هستيم.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت تصريح کرد: پيش نويسي که در حال حاضر تهيه شده با محوريت توسعه صنايع دستي خانگي است که توسط معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور تنظيم شده است.
رحمتي با بيان اينکه ايجاد بسترهاي مناسب براي حمايت دولت از صنايع دستي خانگي به عنوان نخستين هدف اين تفاهم نامه مطرح است، گفت: کمک به ارتقاء توانمندي هاي کار آفرينان در راستاي حفظ و احياء صنايع دستي و بررسي راهکارها و سياست هاي تشويقي و حمايتي براي توسعه صنايع دستي خانگي به عنوان ديگر اهداف اين تفاهم نامه مطرح است.
وي در ادامه اظهار داشت: اين در حالي است که اين تفاهم نامه تعهدات و وظايف مشترکي را براي طرفين ايجاد مي کند که ايجاد و توسعه شبکه هاي توليد صنايع دستي در جهت ساماندهي مشاغل خانگي، مديريت جامع کيفيت محصولات صنايع دستي و حمايت از کار آفرينان صنايع دستي خانگي در زمينه هاي فروش از مهمترين تعهدات معاونت صنايع دستي کشور است.
اين مقام مسئول اضافه کرد: ارائه مجوزهاي قانوني، تأمين منابع آموزشي، ايجاد تسهيل گري و امکانات لازم در راستاي ارتقاء توانمندي هاي شاغلان صنايع دستي و تخصيص غرفه هاي نمايشگاه هاي صنايع دستي به توليد کنندگان خانگي نيز از طريق اين معاونت امکان پذير مي شود.
يحيي رحمتي افزود: نظارت بر حسن اجراي تفاهم نامه از طريق تشکيل کميته کارشناسي در سطوح استاني و برگزاري جلسات دورهاي و فصلي و ارائه گزارش مکتوب طرفين را در اجرايي شدن تفاهم نامه ياري مي دهد.
111/
انتهای پیام/