وي ادامه داد: اين واحد به ارزيابي و بررسي کيفيت و کميت خدمات ارائه شده به مشتريان توسط واحدهاي پذيرش مسافران و گردشگران پرداخته و در صورت لزوم نسبت به اخطار، ارشاد و پلمپ واحدهاي مذکور اقدام ميکند.
کاظمي اظهار داشت: تابستان سال گذشته 165 مورد نظارت بر واحدهاي اقامتي و پذيرايي استان صورت گرفت و امسال نيز چند تيم بر نظارت کالاها و خدمات و دفاتر خدمات مسافرتي در تابستان نظارت دارند.
وي گفت: گروه نظارت در ستاد تسهيلات تابستاني شامل يک تيم به رياست معاون گردشگري و سرمايه گذاري و طرحها، کارشناس مسئول نظارت و کارشناسان و مسئولان مرتبط با واحدهاي مذکور اعم از اقامتي، پذيرايي و دفاتر و شرکتهاي خدمات مسافرتي و تيم پيگيري است.
وي افزود: در سطح شهرستانها نيز دو تيم نظارت بر تاسيسات گردشگري را برعهده دارند.
وي فعاليتهاي ديگر ستاد تسهيلات دائمي استان را شامل ايجاد 3پايگاه اطلاعات گردشگري در استان عنوان کرد وگفت: در هر يک از پايگاهها اقلام گردشگري از قبيل نقشه استان، راهها و مناطق گردشگري، تاريخي و صنايع دستي استان و کتابچه سيماي گردشگري استان در اختيار علاقه مندان قرار مي گيرد.
وي محل سه پايگاه اطلاعات گردشگري را ورودي شهرستانهاي مانه و سملقان، بجنورد و شيروان ذکر کرد.
وي افزود: همچنين 13 پايگاه سيار اطلاعات گردشگري در ورودي و خروجي تمامي شهرستانها و شهرهاي استان در طول سال مستقر هستند که در ايام تعطيلات نوروزي و تابستاني بر فعاليت آنها افزوده ميشود.
احمد قلي زاده معاون گردشگري وسرمايه گذاري طرحها نيز بر تشکيل کميته آمار مسافران با همکاري دستگاه هاي ذيربط، برنامه ريزي جهت افزايش ساعات وسهميه پخت نانوانيهاي مسير مسافران،عقد قرارداد با شبکه محلي استان جهت معرفي جاذبه هاي گردشگري به عنوان برنامه گنجينه فرهنگها، آماده سازي موزه هاي استان جهت بازديد اشاره کرد و افزود: زيباسازي مبلمان شهري توسط شهرداران استان،برگزاري جشنواره فرهنگي ، هنري در محل پارک هاي ملي بابا امان وبش قارداش ازجمله فعاليت هاي ديگر ستاد درايام تابستان خواهد بود./106
انتهای پیام/