به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ملي جوانان، دکتر علي اکبر عصارنيا تکميل سامانه اطلاعات پايگاه هاي اوقات فراغت کشور را مهمترين اقدام سازمان ملي جوانان در اين عرصه و طي سال جاري عنوان کرد و اظهار داشت: تکميل اين سامانه بيش از آنکه نياز به بودجه داشته باشد، نيازمند طراحي دقيق فني، اقدامات فکري، مطالعاتي و هماهنگي و همت دستگاه ها است. از اين رو مباحث اتاق هاي فکر در همه امور جوانان را بايد جدي گرفت.

وي از پيش بيني تجميع 10 درصد از اطلاعات اوقات فراغت کل کشور در سامانه اطلاعات پايگاه هاي فراغتي، طي سال جاري به عنوان اولين سال فعاليت اين سامانه خبر داد و افزود: گزارش گيري از دستگاه هاي مجري در حوزه اوقات فراغت و اطلاع رساني به مخاطبان در ارتباط با برنامه هاي فراغتي از چشم اندازهاي راه اندازي اين سامانه مجازي است. تا کنون نيز با توجه به رايزني هاي صورت گرفته با دستگاه ها در جلسات ستاد ملي ساماندهي امور جوانان و پيگيري سازمان جوانان استان ها، اطلاعات قابل توجهي به اين سامانه وارد شده است.

دکتر عصارنيا جمع آوري اطلاعات دقيق مربوط به اوقات فراغت جوانان در کشور را اولويت نخست در بين اقدامات مرتبط با اين عرصه اعلام کرد و اظهار داشت: بعد از اين اقدام، تقسيم کار، ارزيابي، اندازه گيري شاخص ها، فرهنگ سازي و الگوسازي انجام مي شود. اين مراحل وابسته به يکديگر هستند از اين رو سازمان ملي جوانان تکميل اطلاعات از فضاي واقعي اوقات فراغت کشور را در اولويت کاري خود قرار داده است تا مديريت جامع تري را در اين عرصه اعمال کند. در عين حال دستگاه هاي اجرايي متولي اوقات فراغت اقدامات خود را به صورت وسيعي انجام مي دهند.

وي برنامه ريزي در جهت مهارت آموزي جوانان را از ديگر اولويت هاي سازمان ملي جوانان در راستاي غني سازي اوقات فراغت جوانان برشمرد و گفت: هم اکنون طرح مهارت آموزي در برنامه هاي فراغتي به عنوان الگو در هفت استان يزد، خوزستان، خراسان رضوي، همدان، خراسان جنوبي، کرمانشاه و گلستان در حال برگزاري است و طي آن فرصت هاي وسيع مهارت آموزي در عرصه هاي مختلف براي جوانان فراهم مي شود. اگر اين طرح موفق باشد، گزارش نتايج آن به شوراي عالي جوانان ارائه و سال آينده براي عملياتي شدن در کل کشور برنامه ريزي خواهد شد./100

انتهای پیام/

کد خبر 1388040926