اين پژوهشگر اعتياد افزود: درمان اختلالات جنسي مي تواند کمک شاياني به بيمار کند تا بتواند بهبودي خويش را کسب و حفظ کند و در اين بين استفاده از روشهاي مختلف دارويي و غير دارويي و توجه به ساير جنبه هاي اعتياد همچون عوارض آن از اهميت ويژه اي برخوردار است.
فخرايي با بيان اينکه بسياري از معتادان از بيماريهاي رواني همچون افسردگي، اضطراب و اختلالات شخصيتي رنج مي برند، افزود: توجه، شناخت و درمان آسيبهاي روانشناختي زندگي اين معتادان در درمان اعتياد به ويژه مشکلات جنسي آنان نقش اوليه اي دارد.
وي در ادامه، توجه به تاريخچه بلوغ، سبک زندگي، مسايل فرهنگي، قومي و اجتماعي، تاريخ دقيق شروع اعتياد و درمانهاي انجام شده و بهداشت تغذيه و کارکرد رواني اجتماعي افراد مصرف کننده مواد مخدر را از عوامل مهم در شناخت و درمان اعتياد آنان برشمرد.
مسئول سابق آزمايشگاه مرکز مطالعات ملي اعتياد استفاده از داروهاي تزريقي، موضعي و خوراکي را از روشهاي مهم در درمان مشکلات جنسي معتادان ذکر کرد و گفت: از مزاياي استفاده از داروهاي تزريقي ميتوان به اثر سريع و بهبودي کامل اين مشکل پس از چند جلسه درمان اشاره کرد.
فخرايي اظهار داشت: تا قبل از دهه 70 ميلادي درمانها عمدتاً بر روي اختلالات رواني فرد و تاکيد آنها بر تعارضات ناخودآگاه دوران طفوليت و مراحل رشد جنسي وي بود اما امروزه تاکيد بر روي روش رفتار درماني معتادان به صورت فردي يا گروهي است که در اين ميان ايجاد اميد واقعي براي کسب بهبودي در وجود درمانجو از اهميت به سزايي برخوردار است.
وي گفت: اولين قدم در درمان اين معتادان، شناسايي اين بيماري و ارائه آگاهي کافي در اين زمينه به بيمار است تا با صبر و اطمينان بخشي از نتيجه مثبت درمان در رسيدن به بهبودي خود تلاش کند. /100
انتهای پیام/