عابديان در ادامه در پاسخ به اين سوال که بعضي از بيمارستان تا پولي واريز نشود پذيرش نمي کنند گفت: مطمئناً اگر کسي در حالت اورژانسي و جانش در خطر باشد وارد چه بيمارستان دولتي و چه بيمارستان خصوصي شود، حتماً تلاش براي نجات جان آن بيمار خواهدشد. در واقع هيچ بيمارستاني در هيچ جاي دنيا وجود ندارد که در اين موارد تلاشي براي نجات جان بيماران نکند. خدمات اوليه براي پايدار شدن وضعيت بيمار ارائه نکنند و اگر اين خدمات را ارائه نکنند طبيعتاً موجب تکفير مدني قرار مي گيرد و هم موجب پيگيري هاي نظارتي مي شوند.
دکتر عابديان در ادامه افزود: بعضي از بيماران وضعيتشان طوري است که فوراً در همان لحظه بايد مورد جراحي و عمل قرار گيرند.و بعضي از بيماران هستند که در ساعات آتي بايد مورد جراحي قرار گيرند در بيماران دسته دوم که حتماً ضرورت ندارند که همان لحظه به اتاق عمل بروند خوب مسلماً بايد در اين موقعيت اول مسائل مادي بيمار حل شود مخصوصاً اگر به بيمارستان خصوصي مراجعه کنند در مورد بيماراني که وضعيت اورژانسي دارند اگر به بيمارستاني خصوصي مراجعه کنند حتماً اقدامات اوليه را انجام خواهند داد ولي براي ادامه درمان بايد به بيمارستان ديگري منتقل شوند.
عابديان در ادامه متذکر شد متوسط اشغال تخت بيمارستان هاي دولتي حدود 60درصد است و حدود 40 درصد اين ظرفيت معمولاً خالي است براي پذيرش بيماران. بنابراين اين جور نيست که بيماري بر زمين بماند درنهايت آخرين پناهگاه بيماران بيمارستان هاي دانشگاهي است.
مدير اداره امور بيمارستانهاي وزارت بهداشت تاکيد کرد:وزارت بهداشت نقشه ارجاع بيماران طراحي کرده است يعني هم در مورد بيماران اورژانس و هم بيماران غير اورژانسي برنامه تدوين شده است.
عابديان در آخر گفتگو افزود: هيچ بيمارستاني حق ندارد که به بهانه اي از پذيرفتن بيماري خودداري کند، حتي اگر به قيمت خالي کردن اتاق رئيس بيمارستان باشد. /100
انتهای پیام/