به گزارش ميراث آريا (chtn) به نقل از وزارت رفاه، محسن بازارنوي تفاوت عمده قرارداد سال 88 اين صندوق در ارائه خدمات بيمه تکميلي نسبت به سال گذشته را افزايش پرداخت هزينه‌هاي مربوط به بيماري‌هاي فوق تخصصي اعلام کرد که بر اساس آن اين هزينه‌ها از 40 ميليون ريال به 46 ميليون ريال افزايش يافته است.وي افزود: اين در حالي است که در صورت استفاده همزمان درمان بيماري‌هاي فوق‌تخصصي با جراحي‌هاي عادي، مبلغ پرداختي هزينه‌هاي درمان در قالب بيمه تکميلي به 50 ميليون ريال مي‌رسد.

به گفته وي، در عين حال جبران هزينه‌هاي عينک طبي (فريم و شيشه) عصا و واکر تا سقف 30 هزار تومان نيز در قرارداد سال جاري در نظر گرفته شده است. همچنين جراحي فمور(ران) اعم از مفصل ران، شکستگي لگن و غيره نيز در سطح جراحي‌هاي فوق تخصصي در قرارداد مزاياي بيمه تکميلي درمان امسال اضافه شده است.

معاون اداري، مالي صندوق بازنشستگي کشوري با يادآوري مصوبه هيأت وزيران در سال‌هاي اخير مبني بر پرداخت يک سوم حق بيمه تکميلي توسط بازنشسته، يک سوم توسط دولت و يک سوم نيز توسط صندوق بازنشستگي کشوري عنوان کرد: قرارداد سال جاري صندوق 120 ميليارد تومان است که دولت 33 ميليارد تومان آن را در بودجه پيش‌بيني کرده است و باقي مانده آن نيز توسط صندوق و بازنشستگان پرداخت مي‌شود.

بازارنوي اضافه کرد: در قرارداد سال جاري حدود 8 تا 9 ميليارد تومان نيز بابت تأمين هزينه‌هاي عينک و سمعک در نظر گرفته شده است که اين رقم توسط صندوق تأمين مي‌شود.وي در مورد اعتبار واقعي مورد نياز براي پوشش بيمه تکميلي بازنشستگان مشترک صندوق اظهار کرد: صندوق، سرانه ماهانه هر فرد را پنج هزار و 400 تومان در نظر گرفته که با توجه به تعداد يک ميليون و850 فرد تحت پوشش، مبلغي بالغ بر 120 ميليارد تومان اعتبار مورد نياز بود./100

انتهای پیام/

کد خبر 1388042210