به گزارش ميراث آريا (chtn) محسن پرويز گفت: اين مطالعه به صورت نسبتا جامع صورت گرفته و تمام حوزه هاي شهري و روستايي را دربرگرفته و براي آن از سراسر کشور نمونه گيري شده است.

وي افزود: اين نرخ که نسبتا مناسب به نظر مي رسد در صورت احتساب مطالعه مجلات، نشريات و شبکه اينترنت يقينا افزايش چشمگيري خواهد يافت.

او گفت: بطور طبيعي اقداماتي که در راستاي ترويج فرهنگ مطالعه انجام مي شود در درازمدت تاثير خود را مي گذارد ليکن نبايد انتظار داشت که هرساله اين نرخ افزايش يابد.

وي با اشاره به طرحهاي همکاري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و آموزش و پرورش در جهت توسعه کتابخواني در مدارس ابراز اميدواري کرد که در 12 سال آينده شاهد جهشي در نرخ مطالعه کتاب در کشور باشيم.

معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در خصوص معيارهاي مميزي کتاب نيز گفت: صدور مجوز پيش از چاپ کتاب از سال 67 بر اساس مصوبه شوراي عالي انقلاب فرهنگي انجام مي شود که در آن ضوابط نشر کتاب، ملاکها و معيارهاي مورد نظر مشخص شده است.

پرويز افزود: وزارت ارشاد به عنوان مجري اين بخش، زير نظر هيئت نظارت بر اجراي ضوابط نشر کتاب سعي مي کند درخصوص خطا و انحرافات از معيارها، تذکر لازم را بدهد.

وي با اشاره به تغييراتي که در اداره کتاب براي رفع تاخير در صدور مجوز کتاب صورت گرفته است؛ افزود: بر اساس اظهار نظر ناشران در چند ماه گذشته بهبود نسبي در خصوص کوتاه شدن زمان صدور مجوز صورت گرفته است.

چهارمين نمايشگاه استاني کتاب خراسان شمالي روز يکشنبه با عرضه 25 هزار عنوان کتاب توسط 300 ناشر کشوري در بجنورد گشايش يافت./100

انتهای پیام/

کد خبر 1388042246