باستانشناسان معتقدند به دليل اهميت تجاري و استراتژيکي فوق العاده منطقه فلات شرقي مصر که قنطاريه ناميده ميشد وجود چنين پايگاه نظامي به منظور دفاع از حمله دشمنان از دروازههاي شرقي امري واجب بوده است.
زاهي هاواس دبيرکل شوراي عالي باستانشناسي مصر گفت: رامسس دوم، فرعون سلسله نوزدهم مصر منطقه تل دفنه را شهر پايگاهي نظامي و دفاعي به منظور جلوگيري از حمله مهاجمان شرقي و تقويت قواي يوناني در نظر گرفته بود. اکتشافات اخير نيز نشان مي دهد پسماتيک اول هم براي تقويت اين دژ نظامي ساختمانهاي جديدي داخل آن ايجاد کرده بود.
وي افزود: بررسيهاي کارشناسان به کشف يک معبد خشتي بزرگ با سه سالن وسيع و چند انبار در بخشهاي شرقي و غربي معبد انجاميد علاوه بر آن يک کاخ خشتي کوچک با هشت اتاق نيز در قسمت شمالي معبد نيز به دست آمد.
زاهي هاواس خاطرنشان کرد: کاوشهاي عميق و دقيقتر از اين منطقه سابقه ساخت آن را به دودمان هجدهم فراعنه مصر برگرداند، مکاني با چهار برج مستطيل شکل خشتي با چهار ديوار ضخيم که محل جمعواري غلات براي سربازاني بودند که حافظ و مدافع مرزهاي شرقي مصر بودهاند.
پژوهشگران شوراي عالي باستانشناسي مصر جمعآوري اطلاعات کاملتر از اين منطقه را نيازمند بررسي و کاوشهاي بيشتر خوانده و اعلام کردند عمليات باستانشناسي اين شهرک نظامي تا سال 2010 به طول خواهد انجاميد./109
انتهای پیام/