وي افزود: بسياري از بزرگان ارتش و سپاه اين اثر را مطالعه کردند و بر مطالب منتشرشده در آن صحه گذاشتند که اين خود نشان از اصالت «از الوند تا قراويز» دارد.
حسين همداني فرمانده سابق سپاه همدان نيز درباره اين کتاب گفت:براي تدوين اين کتاب بيش از 10 هزار سند گرد آوري و هزاران نوارضبط شده است.
وي تصريح کرد:در اين کتاب روايتهايي از سربازان و حتي مردم حاضر در صحنه هاي دفاع مقدس گردآور شده است.
همداني گفت: ضرورت دارد در بازخواني گنج دفاع مقدس خاطرات کساني که در اين عرصه مهم حضور داشتهاند، احيا شود و براي مطالعه در دسترس مردم قرار گيرد.
وي با اشاره به نقش زنان در دفاع مقدس تصريح کرد:يکي از زنان فعال در عرصه دفاع مقدس مرضيه حديده چي دباغ بوده است که مي تواند الگويي براي زنان باشد.
در اين نشست حسين بهزاد مولف اين کتاب گفت: در بحث نگارش تاريخ دفاع مقدس و انقلاب اسلامي، سازمانها و افراد گوناگوني بسته به زاويه ديد و نگاهشان آثاري را تأليف و منتشر کردند؛ اما ضرورتي که ما احساس ميکرديم و دغدغهي آن را داشتيم، اين بود که اثر تأليفيمان را در اين حوزه منظمتر تأليف و عرضه کنيم.
وي در ادامه با تأکيد بر نگارش و تقرير تاريخ دفاع مقدس بر اساس کارنامه عملياتي استانها يادآور شد: البته در اين بين ميتوان از منظر کارنامه عملياتي امرا و سرداران نيز به تاريخ هشت سال دفاع مقدس نگاه کرد که اين مسئله در نگارش تاريخ دفاع مقدس بيشتر مغفول مانده است.
گلعلي بابايي ديگرمولف اين کتاب نيز گفت: اين اثر به نوعي فشرده بازخواني دفاع مقدس است که در ادامه، مجلدهاي ديگر اين مجموعه منتشر و عرضه ميشود. /105
انتهای پیام/