صنايع‌دستي خراسان شمالي فقر اعتباري دارد

علي عابدي در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، با بيان اين مطلب گفت: کمبود اعتبارات استاني صنايع‌دستي در حال حاضر به بزرگترين مشکل معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي تبديل شده است.

وي با اشاره به اينکه مجموع اعتباري که در سال گذشته به معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان تخصيص داده شد 110 ميليون تومان بوده است، اظهار داشت:‌ اين در حالي است که 150 ميليون تومان مجموع اعتبار اين معاونت بوده که تنها 70 درصد آن تخصيص يافت.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان ادامه داد: به طور حتم اعتبار عمراني سال جاري اين معاونت بايد افزايش مي‌يافت که با بررسي‌هاي انجام شده اين اتفاق نيافتاده است.

عابدي با بيان اينکه اعتبار درخواستي اين معاونت در ابتداي سال جاري بيش از 300 ميليون تومان پيش بيني شده بود، گفت: با توجه به افزايش هزينه‌ها و برنامه‌هايي که در سال جاري با آن روبرو بوده‌ايم اين پيش بيني انجام شد.

وي در ادامه اظهار داشت: بر اساس مذاکرات و برنامه ريزي‌هايي که انجام شد بيش از 150 ميليون تومان به صنايع‌دستي خراسان شمالي تخصيص پيدا نخواهد کرد.

اين مقام مسئول تصريح کرد: ‌از مجموع اين اعتبار نيز بيش از 70 درصد دريافت نمي‌شود و اين موضوع بر مشکلات صنايع‌دستي استان مي‌افزايد.

علي عابدي با تأکيد بر اينکه هنوز موافقت نامه‌اي ميان معاونت هنرهاي سنتي و سازمان مديريت و برنامه ريزي به منظور تخصيص اعتبارات مبادله نشده است، افزود: به طور حتم اين اعتبار مربوط به برپايي نمايشگاه‌ها، تبليغات، آموزش، ترويج و معرفي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان خواهد بود.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي خراسان شمالي اضافه کرد: همچنين تمامي هزينه‌ها مربوط به حقوق کارمندان معاونت هنرهاي سنتي نيز از اين محل تأمين مي‌شود.

وي با اشاره به ناکافي بودن اعتبارات عمراني صنايع‌دستي استان خاطرنشان کرد: به دليل کمبود و تأمين نشدن بخشي از هزينه‌ها نمايشگاه سراسري صنايع‌دستي استان که قرار بود تيرماه سال جاري برپا شود، منتفي شد.

عابدي ياد آور شد: بر اساس بر آوردهاي انجام شده در سال جاري بودجه کل استان 30 درصد کاهش داشته است که با توجه به اين معضل نيازمند حمايت جدي مسئولان کشوري هستيم./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388042713