صنايع دستي بزه هاي اجتماعي را کاهش مي دهد

به گزارش ميراث آريا(chtn)، معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي با حضور در هشتمين گفتمان هنرهاي سنتي و رسانه با بيان اين مطلب گفت: صنايع‌دستي تأثير بسزايي را در مسائل فرهنگي، اقتصادي، اجتماعي و سياسي دارد که شايد کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

حسين هاتفي فارمد در حضور معاون سينمايي ناجا و مدير عامل موسسه ناجي هنر تصريح کرد: نيروري انتظامي در سال‌هاي اخير به خوبي رسالت خود را در قالب توليدات هنري و فرهنگي انجام داده است.

وي با اشاره به نقش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در شکل گيري وحدت ملي اظهار داشت: حفظ وحدت ملي، اسلامي و فرهنگي که زمينه ساز کاهش آسيب‌هاي اجتماعي است که با تکيه بر هنرهاي سنتي امکان پذير مي‌شود.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان ادامه داد: کارشناسان نيروي انتظامي از نگاه‌هاي مختلفي اين موضوع را پيگيري کرده‌اند و معاونت هنرهاي سنتي سعي دارد جايگاه صنايع‌دستي را در اين عرصه روشن تر کند.

هاتفي با بيان اينکه بخش مهمي از بزه‌هاي اجتماعي به دنبال مهاجرت روستاييان به شهرها صورت مي‌گيرد، گفت: بخشي از روستاييان که به شهرها مهاجرت کرده و زمينه ساز بزه‌هاي اجتماعي مي‌شوند را فعالان اين عرصه تشکيل مي‌دهند.

اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت:‌ با توجه به پراکندگي گسترده هنرهاي سنتي و فعالان اين عرصه در همه استان‌هاي کشور به نظر مي‌رسد تلاش دو طرف در حل بخش مهمي از مشکلات ناشي از مهاجرت موثر باشد.

وي با تأکيد بر نبود بازار فروش مناسب براي توليدات صنايع‌دستي ادامه داد: تلاش مي‌کنيم با حمايت بخش‌هاي مختلف اين مشکل را از ميان برداريم ضمن اينکه در اين راه به فرهنگ سازي غني نياز داريم که از طريق ارتباط با معاونت سينمايي ناجا امکان پذير است.

معاون هنرهاي سنتي کشورمان با اشاره به نقش صنايع‌دستي در شکل گيري هويت ملي اضافه کرد:‌ اين موضوع عرصه‌اي گسترده را شامل مي‌شود که هر دو بخش در آن فعال هستند و بايد توجه داشت يکي از نمادهاي هويت ملي کشورمان را هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي تشکيل مي‌دهد.

حسين هاتفي فارمد افزود: متأسفانه در راه معرفي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي به عنوان نمادي از هويت ملي تا به امروز کوتاهي شده است که اين معاونت تلاش مي‌کند براي رفع اين مشکل با کمک اين گفتمان‌ها هنر را در خدمت هنر در آورد.

وي در ادامه گفت: در قالب فيلم‌هاي سينمايي، فيلم‌هاي کوتاه و سريال‌هاي تلويزيوني مي‌توان فکرها را به سوي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي فراخواند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان خاطرنشان کرد:‌ اشتغال ارزان قيمت توليدات صنايع‌دستي، فعاليت ميليون‌ها نفر در اين عرصه و کار آفريني قابل توجه اين بخش در قالب همکاري‌هاي مشترک مي‌تواند مورد تأکيد قرار گيرد.

وي ياد آور شد: اطلاعات خوبي در سطح معاونت‌هاي استاني و ستاد مرکزي در اختيار داريم که به منظور همکاري‌هاي مشترک در اختيار معاونت سينمايي ناجا قرار مي‌گيرد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388043043