پيشرفت 60 درصدي موزه مردم شناسي نوش آباد

سرپرست اداره ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري شهرستان آران و بيدگل با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت: موزه نوش آباد به عنوان موزه مردم شناسي اين شهر احداث شده است .

عليرضا محسني تبار افزود: سال 87 با سقف اعتباري معادل 200 ميليون ريال ادامه عمليات مرمتي سال‌هاي قبل انجام شد .

وي با بيان اينکه براي سال جديد با حمايت سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان اصفهان توانستيم حدود 250 ميليون ريال اعتبار از محل اعتيارات استاني به اين موزه اختصاص دهيم ، تصريح کرد: در حال حاضر اين پروژه فعال است و حدود 60 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است .

محسني تبار اضافه کرد: ساختمان اين موزه يک ساختمان کاملا خشتي بود که در مرحله نخست بحث استحکام بخشي کل سازه خشتي اين موزه توسط اداره ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري شهرستان انجام شد.

وي با بيان اينکه در اين موزه بام سازي و رفع خطر انجام شده است ، افزود: همچنين سقف کاملا ايزولاسيون شده است و اطراف موزه نم کش و دفع رطوبت شده است .

محسني تبار با بيان اينکه آواربرداري و خاکبرداري نيز در اين موزه به انجام رسيد ، ادامه داد: در حال حاضر فضاهاي داخلي از لحاظ اقدامات مرمتي آماده است ولي تاسيسات نيمه کاره است که سعي مي‌کنيم براي سال 88 آماده شود .

سرپرست اداره ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري شهرستان آران و بيدگل تاکيد کرد : اگر اعتبارات لازم اختصاص يابد اين موزه براي ايام دهه فجر سال جاري به بهره برداري خواهد رسيد .

وي با بيان اينکه موزه مردم شناسي نوش آباد در حدود 400 متر مربع زير بنا دارد ،گفت : در اين موزه وسايل کشاورزي ، بافندگي ، وسايل زندگي ، صنايع دستي و تمام ابزاري که مردم اين شهر از آن استفاده مي‌کردند به نمايش گذاشته مي‌شود .

وي خاطرنشان کرد: براي تهيه اين وسايل و مرمت اين موزه انجمن دوستداران ميراث فرهنگي شهر تاريخي نوش آباد نيز با اداره ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري شهرستان همکاري هاي لازم را داشته اند ./104

انتهای پیام/

کد خبر 138805089