به گفته رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در طول سال 1387 در امور مربوط به آموزش و نمايشگاهها مبلغي در حدود 5 ميليارد ريال هزينه شده و اين مبلغ در سال8 138 با 5/1 برابرافزايش مواجه خواهد شد.
محمدي آموزش 30 رشته مختلف صنايع دستي در تمام شهرستان هاي استان را گامي مهم و موثر در جهت حفظ و احياي هنرهاي غني و زيباي منطقه دانست و تصريح کرد: سال گذشته در حدود 4120 نفر در 19 شهرستان، همچنين در برخي از روستاهاي هدف گردشگري و در ميان عشاير آموزش داده شده است.
وي افزود: در حال حاضر بيش از 210 هزار نفر در 50 رشته صنايع دستي در سطح استان مشغول به کار هستند که بخش عمده اي از خانواده هاي استان را درگير مي کند.
به گفته وي، اعتبار احياي 4 هنر صنعت کهن و از ياد رفته براي فعاليت امسال اختصاص پيدا کرده و در تلاشيم به روند احياي هنرهاي از ياد رفته بيفزاييم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي با اشاره به صادرات 45 ميليون دلاري صنايع دستي در سال 1387 برنامه ريزي هاي صورت گرفته در اين زمينه را باعث افزايش صادرات و درآمدهاي ناشي از صادرات دانست و بار ديگر بر لزوم توجه به بسته بندي براي بهبود عرضه و فروش تاکيد کرد.
محمدي در پايان سخنانش به تمام فعالان زحمتکشان و هنرمندان خستگي ناپذير عرصه هنرهاي سنتي و صنايع دستي خسته نباشيد گفت و ابراز اميدواري نمود برگزاري چنين نمايشگاههايي باعث آشنايي هر چه بيشتر مردم و گردشگران با هنرهاي بومي و ملي شود.
نمايشگاه و بازارچه سوغات و صنايع دستي تبريز در 45 غرفه نمايشگاهي و با حضور هنرمنداني از شهرهاي مختلف کشور در محل مجموعه تاريخي تفريحي ائل گلي آغاز به کار نمود و تا 25 مرداد ماه همه روزه آماده استقبال از همشهريان و گردشگران است./106
انتهای پیام/