برنامه ريزي براي تدوين قانون نظام جامع گردشگري

به گزارش ميراث آريا(CHTN) سيد حسن قدمگاهي درنشست دوره اي کارگروه هاي تخصصي معاونت سرمايه گذاري در شيراز تصريح کرد:براي انجام اين امرنظر موافق رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري جلب شده و اين موضوع دردستور کار شوراي عالي قرار گرفته و هفته پيش مکاتبه اي با دبيرخانه شورا انجام شده است.

وي خاطرنشان کرد: براي اين قانون جامع 5 بخش پيش بيني شده است که بخش نخست آن نيز مربوط به سرمايه گذاري است.

مدير کل دفتر طرح‌هاي توسعه تسهيلات معاونت سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري گفت:در اين بخش قوانين مربوط به واگذاري زمين به سرمايه گذاران،معافيت هاي مالياتي، يارانه ها و ديگر مواردي که منجر به سرمايه گذاري مي شود پيش بيني شده است.

قدمگاهي ديگر موارد اين قانون را تشکل‌هاي صنفي ذکر کرد و افزود:در حال حاضر هر يک از تشکل‌هاي صنفي بخش گردشگري مجوز خود را از يکي از دستگاه‌ها و سازمان ها اخذ کرده است.

وي خاطرنشان کرد:دراين بخش ديگر قوانين مربوط به تبليغات،بازاريابي و ديگر موارد مرتبط با حوزه گردشگري نيز پيش بيني خواهد شد.

مدير کل دفتر طرح هاي توسعه تسهيلات معاونت سرمايه گذاري سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري يکي از ديگر موارد مورد نظر براي طرح در اين قانون را تکاليف ديگر دستگاه ها در اين حوزه ذکر کرد.

قدمگاهي تصريح کرد:فعاليت‌هاي مربوط به تدوين اين قانون آغاز شده و قراردادي نيز با مشاور براي تدوين پيش نويس اين قانون منعقد خواهد شد.

وي با بيان اينکه در حال حاضر قوانين جامع و يکپارچه در حوزه گردشگري وجود ندارد و بعضا قوانين متضاد است،افزود: بخشي از قوانيني که به عنوان مجموعه قوانين و آئين نامه‌هاي سازمان ميراث فرهنگي وجود دارد نيز مربوط به قوانين ديگر دستگاه ها است.

قدمگاهي گفت:تدوين اين قانون از به هم ريختگي و برخورد هاي سليقه اي با قوانين مربوط به بخش ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري جلوگيري خواهد کرد./105

انتهای پیام/

کد خبر 1388051326