آرش بهادري با اشاره به اينکه اين تفاهم نامه در 7 بند و 35 ماده تنظيم شده ، اظهار داشت: سياست گذاري به منظور توسعه مناسبات فرهنگي با موضوع ترويج هنرهاي سنتي و صنايعدستي با ملل و اقوام مختلف، بستر سازي مناسب در خصوص تبادل دانشجويان به دانشگاههاي خارجي و سياستگذاري به منظور حمايت معنوي هنرمندان ايراني مقيم خارج از کشور از اهداف انعقاد اين تفاهمنامه است.
وي ادامه داد: تشکيل کارگروه مشترک از افراد صاحب نظر، کارشناس و متخصص براي تدوين و اجراي برنامههاي آموزشي چند رسانهاي و مجازي در سطح بين الملل و سياستگذاري و هماهنگي تمامي فعاليتهاي فرهنگي، تبليغي در خارج از کشور با موضوع هنرهاي سنتي و صنايعدستي موضوع و زمينه همکاري ميان اين دو حوزه است.
اين مقام مسئول تصريح کرد: همکاري در زمينه تهيه استانداردهاي جهاني کالاي صنايعدستي از لحاظ کيفيت به عنوان نخستين تعهد معاونت هنرهاي سنتي طبق اين تفاهمنامه مطرح است.
بهادري با بيان اينکه همچنين اين معاونت همکاري در خصوص برگزاري گردهماييها، جشنوارهها و نمايشگاههاي تبليغي و تأمين اقلام صنايعدستي آن را برعهده ميگيرد، گفت: تبادل هيأت هنرمندان هنرهاي سنتي به کشورهاي مختلف، همکاريهاي فرهنگي و تبليغي با مراکز اسلامي و فرهنگي ساير کشورها و سازمانهاي منطقهاي و بين المللي طبق اين تفاهم نامه بر عهده اين معاونت است.
معاون اداره کل توسعه و ترويج در ادامه اظهار داشت: شناسايي نهادهاي مردمي و ايرانيان خارج از کشور و برنامه ريزي مشترک در برگزاري همايشها و جشنوارههاي برون مرزي و ايجاد دبيرخانه مرتبط با هنرهاي سنتي و صنايعدستي در کنار شناسايي استقرار موزههاي سيار و ويترينهاي صنايعدستي در اماکن مختلف توسط سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي اجرايي ميشود.
آرش بهادري خاطرنشان کرد: همکاري در ايجاد يا تأمين فضاي بازارچهها و نمايشگاههاي دائمي عرضه و فروش صنايعدستي، محصولات فرهنگي مرتبط، لباسهاي ايراني و زيورآلات سنتي به منظور بهره برداري ايرانيان خارج از کشور با همکاري اين سازمان عملي ميشود./111
انتهای پیام/