حميد بقايي خطاب به اصحاب رسانه متذکر شد: بايد تلاش کنيم سازمان را از فضاي سياسي حاکم دور کرده و به سمت فضاي فرهنگي سوق دهيم چرا که سازمان ميراث فرهنگي يک سازمان فرا بخشي است و تلاش تمامي ارگان هاي از جمله رسانهها را ميطلبد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري ادامه داد:وظيفه سازمان سياست گذاري، برنامه ريزي، اولويت گذاري و حمايت از سه مقوله ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري است و بيشتر از آن بر عهده سازمان نيست.
معاون رئيس جمهور تصريح کرد:کشور در حال حرکت به سمت فعاليتهاي عمراني است و در اين ميان چند دستگاه با مجوعههاي عمراني مشکل خواهند داشت که يکي از آنها سازمان ميراث فرهنگي است.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي افزود: لازم است تمام دستگاه ها و ارگان ها از جمله رسانهها سازمان ميراث فرهنگي را در انجام پروژههاي خود حمايت کنند چرا که ميراث فرهنگي نيازمند حمايت تمام ارگان هاست.
بقايي ضمن اشاره به بودجه 41 ميليارد توماني سازمان در سال 83 گفت:از اين ميزان تنها 14 ميليارد تومان تخصيص داده شد که 6 ميليارد تومان آن جذب شد.
وي خاطر نشان کرد: اما بودجه سازمان در سال 87 ،254 ميليارد تومان بود که 189 ميليارد تومان تخصيص داده شد و 187 ميليارد تومان جذب شد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري تصريح کرد: اين تفاوت در افزايش و جذب بودجه بيانگر افزايش تعداد پروژهها و تغيير رويکرد انساني در سازمان است.
معاون رئيس جمهور ضمن اشاره به تعدد پروژههاي سازمان ياد آور شد:70 در صد پروژه ها مربوط به حوزه ميراث فرهنگي است و ساير پروژه ها نيز به گردشگري و صنايع دستي مربوط است.
بقايي افزود: در حال حاضر 613 کارشناس خبره در حوزه ميراث فرهنگي وجود دارد اين در حالي است که سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري00 12 پروژه مرمتي را در دست انجام دارد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي تاکيد کرد:لازم است اطلاع رساني شفاف سرلوحه برنامه اداره کل روابط عمومي قرار گيرد.
معاون رئيس جمهور با بيان اينکه نام صنايع دستي بايد تغيير کند، افزود:صنايع به معناي توليد انبوه است در حالي که اثر صنايع دستي،اثري بکر و منحصر بفرد است که ساخته دست هنرمند است و از اين رو نام صنايع برازنده اين هنر ارزنده نيست./115
انتهای پیام/