مهدي کيايي ادامه داد: بازارچههاي موقت فروش صنايعدستي سال جاري در 21 استان کشور و در 105 منطقه برپا شده است.
وي با اشاره به اينکه يک هزار و 293 غرفه در اين مناطق به نمايش، عرضه و فروش صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور اختصاص داده شده اظهار داشت: همچنين در قالب 7 سالن و 3 چادر عشايري نيز عرضه توليدات صنايعدستي استانها ادامه دارد.
مدير کل حمايت از توليد و بازرگاني تصريح کرد: بازارچههاي موقت فروش صنايعدستي در تابستان سال جاري با توجه به افزايش حجم مسافر و گردشگر در حال برنامه ريزي و برگزاري در استانهاي مختلف است.
اين مقام مسئول با بيان اينکه در همين راستا به منظور حمايت از توليد کنندگان، بازارچههاي موقت فروش صنايعدستي به صورت متمرکز و سازمان يافته برگزار ميشود، گفت: هنرمندان و صنعتگران در اماکن قابليت دار هر استان نظير مبادي ورودي شهرها، پايگاههاي ميراث فرهنگي، آثار تاريخي، مناطق ويژه گردشگري، پارکها و کمپينگها نسبت به معرفي صنايعدستي اقدام کردهاند.
کيايي در ادامه اظهار داشت: در ايام تابستان به دلايلي چون مناسب بودن آب و هواي اکثر نقاط کشور، وجود فضاي سبز و طبيعت زيبا و تعطيلي مدارس صنعت گردشگري از رونق بيشتري برخوردار بوده و بر همين اساس فرصت مناسبي براي معرفي و فروش اقلام صنايعدستي به وجود ميآيد.
وي اضافه کرد: ايجاد بازارچههاي موقت فروش در اين فصل موجب تجديد ساختار اقتصادي، اشتغالزايي، در آمد زايي، فقر زدايي، تجديد فرهنگ ملي و بومي فراموش شده ميشود.
مهدي کيايي ياد آور شد: در ميان 30 استان کشور 4 استان به دليل شرايط نامناسب جوي و گرماي هوا توفيقي در ايجاد بازارچههاي فروش تابستانه نداشتهاند.
111/
انتهای پیام/