وي با اشاره به اينکه از مجموعه غرفههاي اين نمايشگاه 20 غرفه به هنرمندان صنايعدستي اردبيل اختصاص يافته است اظهار داشت: هنرمندان برتر و شاخص استان امکان حضور در اين غرفهها را به دست آوردند.
معاون هنرهاي سنتي اين استان ادامه داد: در انتخاب هنرمندان موفقيت آنها در ساير نمايشگاهها، پيشکسوت بودن صنعتگران دريافت امتيازاتي چون دريافت نشان اصالت و کيفيت توليداتشان مد نظر قرار گرفته است.
جباري با بيان اينکه چهارمين نمايشگاه صنايعدستي و هنرهاي سنتي اردبيل نسبت به سالهاي گذشته از نظر کيفيت رشد داشته است گفت: از نظر تعداد غرفهها افزايشي مشاهده نميشود اما تنوع رشتههاي حاضر و کيفيت محصولات قابل قبول است.
وي در ادامه اظهارداشت: در نمايشگاه سراسري صنايعدستي اردبيل 80 رشته صنايع دستي از استانهاي مختلف کشور به نمايش درآمده اند.
جليل جباري با تاکيد بر اينکه براي هر يک از استانهاي شرکت کننده 3 غرفه پيشبيني شده است افزود: با توجه به محدوديت فضايي که ما در اختيار داشتيم امکان حضور تعداد بيشتر هنرمندان صنايعدستي از استانهاي سراسر کشور را نداشتيم .
وي خاطرنشان کرد: هنرمندان صنايعدستي اردبيل در رشتههاي گليم نمين، ورني دشت مغان، تراش سنگهاي قيمتي، هنرهاي چوبي، مصنوعات چرمي و سفال در اين نمايشگاه حاضر شدند./111
انتهای پیام/